Makeup Revolution SophDoesNail

Sophie-t, a SophDoesNails néven ismert brit youtuber lányt rendszeresen láthatjuk a Makeup Revolution videóin. Ennek az együttműködésnek a csúcsát a szemhéjfesték paletták és highlighterek kollekciója jelenti.

A szemhéjfesték paletta neutrálistól egészen a matt vagy csillogó kék, lila és zöld árnyalatokig terjedő változatos színskálát kínál, melyekkel nappali és esti sminket is készíthet. Az összbenyomást egy gyönyörű fehér, arany, rózsaszín vagy őszibarack árnyalatú highlighterrel még ragyogóbbá teheti.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Makeup Revolution márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak. Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem. A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Kollekció

Továbbiak megtekintése …
Ajánlás

12 3 10

12 3 4 5 10 Továbbiak megtekintése