Makeup RevolutionSport Fix extra erős make-up fixáló spray

5×
Makeup Revolution Sport Fix extra erős make-up fixáló spray
Makeup Revolution Sport Fix extra erős make-up fixáló spray
100 ml
2 510Ft

2 510,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MUR04281 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Makeup Revolution Sport Fix

Sportolás közben sem szeretne lemondani a smink jelentette magabiztosságról? A Makeup Revolution Sport Fix sminkfixáló spray nélkülözhetetlen segítséget nyújt ebben. A sminkelés utolsó lépéseként használva több órán át tartó tökéletes megjelenés biztosít.

Megakadályozza a smink elhalványulását és elkenődését még akár a nagyobb erőfeszítést kívánó sportok űzése közben is. Élvezze a tökéletes sminket egész nap, használja a Makeup Revolution Sport Fix fixáló spray-t!

Tulajdonságok:

  • rögzíti a sminket, meghosszabbítva annak tartósságát
  • rendkívül egyszerű a használata
  • megakadályozza az elhalványulást és az elkenődést
  • kifejezetten sportos hölgyeknek készült
  • vegán termék

Alkalmazása:
Használat előtt alaposan rázza fel a palackot, majd mintegy 20 cm távolságról permetezzen megfelelő mennyiségű készítményt az arcára. Kerülje a szemmel való érintkezését. A nap folyamán szükség szerint többször is megismételheti a felvitelt.

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Sport Fix4