Makeup RevolutionUltra Blush arcpirosító paletta

Makeup Revolution Ultra Blush arcpirosító paletta
Makeup Revolution Ultra Blush arcpirosító paletta
árnyalat Sugar and Spice 13 g
2 630Ft

20 230,77Ft / 100 g, áfával
Kód: MUR2873 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Makeup Revolution Ultra Blush
Tulajdonságok

Kápráztasson el mindenkit tökéletes és fényűző sminkjével. A Makeup Revolution Ultra Blush arcpirosító paletta nyolc csodálatos színárnyalatot kínál fényes és matt változatban. Ennek a készletnek az arcpirosítói nagyon jól felvihetők, és játszi könnyedséggel varázsolhat velük magának professzionális sminket. A kiszereléshez egy praktikus tükör is tartozik, aminek utazáskor és bármikor napközben is nagy hasznát veszi.

Tulajdonságai:

  • kiemeli az arc kontúrjait
  • egészséges megjelenést ad az arcnak
  • magasan pigmentált
  • könnyen alkalmazható
  • élénkíti az arcot

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű Makeup Revolution Ultra Blush arcpirosítót ecsettel az arccsontok területére. Elsatírozva kenje szét.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín, nude

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Ultra Blush