Skip to main content

Manikűr

Bestsellerek

Készítsen otthon tökéletes manikűrt és dicsekedjen el ezentúl bátran gyönyörű körmeivel! Mindegy, hogy teljes pedikűr- vagy manikűrkészletet keres otthonra vagy csak egy új körömreszelőre, körömágybőr-eltávolítóra, fényesítő blokkra, esetleg körömollóra vagy körömcsipeszre van szüksége, a notino.hu széles választékában biztosan mindent megtalál, ami a szép kézhez és körmökhöz szükséges!

Mi kell egy manikűrkészletbe?

A minőségi körömreszelőkkel néhány pillanat alatt kialakíthatja a kívánt formát. Válassza ki a leghasznosabbat saját céljaira:

  • Az üveg körömreszelő megelőzi a köröm beszakadását és sokáig kitart.
  • A fém vagy papír körömreszelővel az elképzeléseinek megfelelően formázhatja a körmöt, bár ezek a reszelők viszonylag gyorsan el is használódnak. Akkor jelentenek megfelelő megoldást, ha gyakran elveszíti a körömreszelőit.

A körömvágó ollók segítenek a megfelelő hossz és forma fenntartásában. A hatékonyabb munkáért áztassa vízbe a körmöket vágás előtt.

A körömcsipesz elsősorban a vastagabb körmök vágására való. Ezért minden manikűr- és pedikűrkészlet nélkülözhetetlen darabja.

A körömágybőr-eltávolító gyorsan és precízen tolja vissza a körömágy túlnőtt bőrét.

A fényesítő blokk tökélyre emeli a körmök szépségét. Nem körömreszelésre, hanem a felszín tökéletesítésére és fényesítésére való. A körmök így természetesen, körömlakk felvitele nélkül is ragyogni fognak.

Hogyan manikűrözzünk otthon?

Ha manikűrözéshez készül, most figyeljen jól! Összegyűjtöttünk Önnek néhány tippet, hogyan lehet az otthoni manikűr kellemes élmény, és hogyan érhet el otthon is tökéletes eredményt.

  • Körömlakklemosó segítségével tisztítsa meg a körmöket a szennyeződésektől és a legutóbb használt lakk maradványaitól.
  • Körömcsipesz vagy körömolló segítségével vágja le a körmöket.
  • Körömreszelő segítségével kezdje el formázni a körmöket.
  • Távolítsa el a körömágy felesleges bőrét. Próbáljon ki körömágybőr-eltávolítót vagy ollót a körömágy bőrére.
  • A manikűrre tökéletes lakkozással tegye fel a koronát. Decens francia manikűrt választ vagy merész lesz, és vad színeket próbál ki?

Végezzen otthon is profi manikűrt, akár a manikűrösnél! Egy minőségi manikűrszettel, körömcsipesszel és üveg körömreszelővel mindez gyerekjáték lesz!