Körömlakklemosó

Bestsellerek

Hogyan válasszunk minőségi körömlakklemosót?

Használjon olyan minőségi lemosót, amely nem vékonyítja el a körmöket, de minden körömlakkmaradványt eltávolít. Válasszon ápoló hatóanyagokat tartalmazó terméket, hogy élvezhesse a hosszú és egészséges körmök látványát. A notino.hu széles választékában biztosan megtalálja a legjobb körömlakklemosót.

Acetonos vagy acetonmentes körömlakklemosó?

Az acetonos körömlakklemosó kiszáríthatja a körmöt, így töredezést és lemezesedést okozhat. Ugyanakkor, ha Ön éppen csillámos (vagy más, nagyobb részecskéket tartalmazó) lakk maradványait szeretné eltávolítani, akkor sokkal hatékonyabb az acetonmentes lemosónál. Törekedjen arra, hogy ne használjon túl gyakran acetonos lemosót, és válasszon többnyire acetonmentes készítményt.

Tipp: Extra erős géllakkra különleges géllakk-eltávolító terméket vagy tiszta acetont használjon.

A körömlakklemosók jellemzői

A körömlakklemosó amellett, hogy eltávolítja a körömlakk maradványait, képes táplálni is a körmöket. Válasszon olyan terméket, amely tartalmaz például:

  • keratint,
  • A-, E- vagy F-vitamint,
  • argánolajat,
  • mandulaolajat.

Ha ráadásul illatosított körömlakklemosó mellett teszi le a voksát, a lemosás során még finom aromát is élvezhet, amely távolról sem emlékeztet az aceton kellemetlen szagára.

Akár hagyományos, akár géllakkot távolított el, ne feledkezzen meg a köröm további ápolásáról, amelyhez hozzátartozik a hidratáló krémek és olajok vagy a körömágyápoló használata, és persze a körmök formázása és rendszeres vágása.

teljes szöveg szöveg elrejtése