Tusfürdők

Válassza a tusfürdőmárkák szó szerint testre szabott, legjobb tusfürdőit. Akár olajos tusfürdőt keres érzékeny bőrre vagy mámorító illatú luxus tusfürdőt, esetleg kis kiszerelésű úti tusfürdőre vágyik, nálunk biztosan megtalálja. Indítsa a reggelt a kedvenc illatával, és kényeztesse bőrét minőségi ápolással!

 

Női tusfürdők

A parfümös tusfürdők a legkedveltebb tusoló készítmények a nők körében. Dús habzásúak és gyönyörű az illatuk. Élénkítő, frissítő, stresszoldó, aromaterápiás és relaxáló hatásúak. Nemcsak a testet, de a lelket is gondosan ápolják.

A hidratáló hatású női tusfürdő gondoskodik arról, hogy a bőre minden tusolás után bársonyosan selymes legyen. Amennyiben szereti váltogatni az illatokat, szerezzen be magának tusfürdőkészletet. Nyaralásra ne felejtsen el magával vinni a napozókrém  mellé úti kiszerelésű napozás utáni tusfürdőt!

Ne feledkezzen meg az intim testrészek megfelelő ápolásáról se! Mindenképpen szükségük van a speciális intim higiéniát szolgáló mosakodógélekre, amelyek kímélőbbek és finomabbak, valamint tekintettel vannak a természetes pH-értékre.

Férfi tusfürdők

Közismert tény, hogy a férfiak jobban verejtékeznek, mint a nők, így a férfi tusfürdők intenzíven és hosszú ideig illatosak, hogy a tusolás utáni hatásuk a lehető legtovább tartson. A kínálatban többségben vannak azok a friss és fűszeres illatok, amelyek reggel felfrissítik, este pedig megbízhatóan megtisztítják bőrét az összes szennyeződéstől.

A 2 az 1-ben férfi tusfürdő rendkívül praktikus, mivel tusfürdő és sampon is egyben, így nemcsak a sportolók, de minden olyan gyakorlatias férfi nagyra értékeli, aki nem szereti, ha a fürdőszobája kozmetikumokkal van tele.

Tusfürdők érzékeny bőrre

Amennyiben tusolás után makacs viszketés gyötri, a bőre pedig száraz és feszül, próbálja ki a finom és hidratáló hatású parfümmentes tusfürdőt. Mégis ragaszkodna az illathoz? Úgy a szappanmentes természetes tusfürdő, a tusfürdő krém illetve a tusfürdő olaj  szintén megér egy próbát. Atópiára való hajlam esetén az atópiás bőrre való olajos tusfürdő segít majd Önnek. Mélyre hatóan hidratálja és táplálja a bőrt, nem szárítja ki.

Baba tusfürdők

Egy baba tusfürdő sok mindenben eltér a felnőtt készítményektől. A babák bőre finomabb és érzékenyebb, ezért semleges pH-értékű és tápláló összetételű tusfürdőre van szüksége. A legjobb baba tusfürdők nagyobb arányban tartalmaznak tejet és természetes olajokat.

Egzotikus illata miatt imádja a kókuszos tusfürdőt? Vagy inkább a parfümmentes tusfürdőket részesíti előnyben? A notino.hu-n mindig megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb tusfürdőt! Válasszon a Bioderma, a Vichy, a Weleda és hasonló márkák remek áron kapható több száz terméke közül.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Továbbiak megtekintése
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   101
  •   21
  •   8
  •   1
  •   4
Bestsellerek