Fürdősó

Bestsellerek

A fürdősó megnyugtatja, ráadásul jó pár bőrproblémával is megbirkózik közben. Elég teleengedi a kádat vízzel, levetkőzni a ruhákat és a problémákat, és kezdődhet az igazi házi fürdőzés.

Elhoztuk Önnek a legjobb minőségű fürdősót a Holt-tengerből, magnéziummal vagy levendula-, rózsa- vagy eukaliptuszillattal, és hozzá egy jó lábfürdő sót is.

Miért használjon fürdősót?

  • A fürdősó nemcsak nagyszerű relaxációs eszköz, bár a bódító illatuk sokszor ezt is jelzi. Érdemes azonban megemlíteni, főleg a fürdősók, regeneráló hatásait. A só természetes ásványokban gazdag, így nemcsak a bőrbetegségek tüneteinek enyhítésében segít.
  • A legnépszerűbb relaxációs fürdősó kétségtelenül a levendulás só, amelynek fantasztikus nyugtató, de görcsoldó és a reumás fájdalmakat csökkentő hatása is van.
  • Gyakran keresett a holt-tengeri só is, amely javítja a pattanások és pikkelysömör állapotát. A tengeri fürdősó ráadásul jó hatással van az idegrendszerre, migrénes fejfájásra, segít méregteleníteni a szervezetet, és a erős lábizzadás esetén is kiváló.
  • Említésre méltó a magnéziumos fürdősó is, amely főleg magnéziumot tartalmaz. Ez a só csodálatos hatással van a bőrproblémákra, a reumára és ízületekre, izomgörcsökre, ízületi fájdalmakra és menstruációs görcsök esetén.

Válassza ki a legjobb fürdősót kiváló árakon, és végre kényeztesse testét-lelkét úgy, ahogy megérdemlik!

A mi tippünk: Próbálja ki a népszerű pezsgő fürdőbombákat vagy a habfürdőket, és merüljön el egy relaxáló fürdőzésben.

teljes szöveg szöveg elrejtése