Ugrás a fő tartalomhoz

Biotherm Homme

Minden férfi egyedi. Akárcsak az arcbőrük. Már régen nem érvényes, hogy a rendszeres kozmetikai ápolás kizárólag a nők privilégiuma. Ezért már 1985-ben megszületett a kifejezetten férfiaknak való Biotherm Homme kozmetikai termékcsalád. Férfiként is élvezheti arcbőre minőségének, például a Biotherm Homme ránctalanító krém, hidratáló arcápoló vagy regeneráló szérum használatának köszönhető javulását.

 

Úgy érzi, hogy az arcbőre kezdi elveszteni a szilárdságát? Megoldást keres a zsíros arcbőrére? Vagy inkább a borotválkozás utáni irritáltságát szeretné megnyugtatni? Függetlenül attól, hogy éppen milyen arcbőr problémája van, a Biotherm Homme mindegyik problémára kínál megoldást.
A Biotherm Homme kozmetikumok valóban mindent megtesznek az arcbőréért, és mindig annak aktuális szükségleteire reagálnak. Itt mindent megtalál, amire a mindennapi arcápolásához szüksége van. Érdemes megemlíteni például a Biotherm Homme Aquapower kollekciót. Az egyedülálló termékek a termálvíz kivételes hidratáló erejét rejtik, újra életre keltik arcbőre elveszett rugalmasságát, ráadásul szép finommá is teszik azt.

teljes szöveg szöveg elrejtése