Szemmaszkok

Bánjon el a száraz, fáradt arcbőrrel és a szem alatti karikákkal! A szemmaszkok gyors segítséget nyújtanak, aminek köszönhetően üde és táplált lesz a bőre. Válasszon a FilorgaShiseido vagy Dermacol, bevált márkák szemmaszkjai közül, melyek kiemelik szépségét!

 

Mit tudnak a szemmaszkok?

  • A hidratáló szemmaszk élénkíti a száraz arcbőrt – például egy átvirrasztott éjszaka után. Kitölti a finom ráncokat, és meg is nyugtatja az irritált szemkörnyéket.
  • A kollagén szemmaszkok kifeszítik a petyhüdt arcbőrt, táplálják azt, és megelőzik új ráncok kialakulását.

Felragasztható párnácska vagy krém?

  • A tapasz vagy párnácska formájában megjelenő szemmaszkokat egyszerűen csak fel kell ragasztani a bőrre, és várni kell. Néhány perc, és máris élvezni fogja energiával telt arcbőre üdeségét.
  • A krémmaszkok előnye viszont a pontos mennyiségben és csak a kívánt helyen történő alkalmazás lehetősége. Használjon kis mennyiségű krémet, és finoman masszírozza vagy ujjbegyeivel paskolja be bőrébe.

Bármilyen szemkörnyéki maszkot választ, az első lépés mindig a smink alapos eltávolítása és a bőr megtisztítása. A bőr így megpihen, és jobban magába szívja a krém vagy a felragasztható párnácska hatóanyagait.

Milyen más módon ápoljuk a szemkörnyéket?

Az alapos kozmetikai ápolás mellett ne feledkezzen meg a megfelelő mennyiségű alvásról, de az egészséges étrendről sem! A duzzanatok ellen segít a hideg is, így kitűnő választás a hűsítő gélmaszk, melynek segítségével szemei megpihennek.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek