Ugrás a fő tartalomhoz

Az arcápolás rutinja

Tisztítás, szérum, s majd csak ezt követően krém alkalmazása. Kezdje és zárja minden napját egy rövid rituáléval a szép és egészséges arcbőrért! A kérdésre, hogy mit kell tennie a gyönyörű arcbőrért, könnyebb a válasz, mint gondolná. Ugyanúgy, mint ahogy minden reggel és este fogat mos, iktassa be napi rutinjába az arctisztítást és hidratálást is! Válasszon testreszabott arckozmetikát, és sajátítsa el az arcgondozás négy alaplépését!  

Tisztítás és sminkeltávolítás

Az alapos tisztítás és sminkeltávolítás a napi arcápolás alapja. E nélkül arcbőre nem volna képes felvenni a szükséges tápanyagokat, és hamarosan eltömődött pórusokkal küszködne.

Sminkeltávolítót bőrtípusa szerint válasszon! A zsíros és a kombinált bőr a vízzel lemosható tisztító gélt szereti. A száraz és az érzékeny bőr pedig a sminkeltávolító tejet vagy olajat. Ezekkel – vattatamponra alkalmazva – le tudja törölni az összes szennyeződést. Végül arcvízzel fejezze be a tisztítást, és következhet a második lépés.

Minden, ami a tisztításhoz és a sminkeltávolításhoz kell

teljes szöveg szöveg elrejtése

Peeling és pakolás

Peelinget és arcpakolást legalább hetente egyszer iktasson be napi rutinjába! A peelinggel először az elhalt bőrsejteket távolítja el, serkenti az arcbőr vérellátását és felgyorsítja annak megújulását. Megnedvesített arcára hordja fel körkörös mozdulatokkal, könnyedén masszírozza, majd öblítse le. 

Használjon ezután emelt hatóanyag-tartalmú pakolást, amely maximális ápolást nyújt arcbőrének. Az arcmaszk típusát arcbőrének aktuális igényei szerint válassza meg! Arcbőre több hidratálást igényel, vagy segít egy, problémás arcbőrre ajánlott, fekete tisztítómaszk?

Találja meg a legmegfelelőbb peelinget vagy pakolást!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Arcszérum

A szérum könnyebb és lágyabb állagú, mint a klasszikus arckrém, s így behatol a mélyebb bőrrétegekbe is. Az arcbőrt előkészíti krém alkalmazására, megsokszorozva annak pozitív hatásait.
 
Ujjbegyeivel, finoman paskolja be a szérumot megtisztított arcbőrébe, és hagyja elég hosszú ideig felszívódni. Csak ezután térjen rá daily routine-ja befejező lépésére!

Találja meg a legjobb arcszérumot!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Arckrém

Zsírosra mattító, érzékenyre nyugtató, érett arcbőrre pedig ránctalanító krém való. Az arckrém hidratálja, táplálja az arcbőrt, de küzd annak hibái – mint az akné vagy a pigmentfoltok – ellen is. Válassza hát ki az igazit életkora, problémái és bőrtípusa szerint!
Hordja fel a krémet arcára, nyakára és dekoltázsára este és reggel. Este az éjszakait, amely az éjszaka során regenerálja és táplálja arcbőrét, reggel pedig a nappalit, amely világosítja, külső behatásoktól védi és előkészíti a sminkelésre. Napi rutinját egészítse ki még speciális szemkrémmel és ajakbalzsammal, és élvezze, hogy arcbőre ragyogóan egészséges!
 

Találja meg a legjobb arckrémet!

teljes szöveg szöveg elrejtése