AvèneEau Thermale termálvíz

21×
Avène Eau Thermale termálvíz
Avène Eau Thermale termálvíz
Akció
Spóroljon
4 394Ft

Spóroljon 22%
300 ml
3 400Ft

Raktáron | 1 133,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE0758
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Kényeztesse bőrét a legtisztább termálvíz jótékony hatásával.Az Avène Eau Thermale termálvíz nyugtat és enyhíti a viszketést, irritációt és a bőr kipirulását.Használható csecsemők bepállott bőrére, vagy borotválkozás után a kipirulás megelőzésére.Ha napközben bármikor felfrissülésre vágyik, a termálvíz azonnal megszabadítja a forróságtól és a kellemetlen érzésektől.

Tulajdonságai:

  • csillapítja a viszketést, irritációt és a bőr kipirosodást
  • segít a nap okozta leégésnél és bepállott bőrnél
  • frissességérzetet ad
  • borotválkozás után nyugtatja az arcbőrt
  • segít fixálni a sminket
  • nyugtatja az arcbőrt a smink eltávolítása után

Összetétele: 
Avène termálvíz – megnyugtatja és védi az arcbőrt

Tesztelési eredmények:
7 napon át tartó dermatológiai megfigyelés 6368 érzékeny bőrű személynél, ahol naponta 2× vitték fel a bőrre.

  • 30%-nál már 5 percen belül enyhült a bőrérzékenység
  • 64% 1 héten belül megerősítette a bőrérzékenység csökkenését

Alkalmazása:
Permetezzen megfelelő mennyiségű Avène Eau Thermale vizet a bőrre és hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Nyugtatás, Táplálás

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.