Ultrahangos diffúzor

Modern kiegészítő, amely illatosítja otthonát és még szebbé teszi a belső teret! Az ultrahangos diffúzor egyenletesen frissíti és tisztítja a szoba levegőjét és az illat- vagy illóolajnak köszönhetően kellemes légkört teremt, pontosan az Ön ízlésének megfelelően. Válasszon a notino.hu-n THD, Bloomy Lotus vagy Mr & Mrs Fragrance ultrahangos diffúzort és élvezze kedvenc illatát!

 

Az ultrahangos diffúzor előnyei

  • Illatosítja a helyiséget.
  • Tökéletessé teszi a belső tér megjelenését.
  • Párásítja a levegőt.

Hogyan működik az ultrahangos diffúzor?

A klasszikus aromadiffúzorokkal szemben a szónikus diffúzorok ultrahang segítségével változtatják a vizet finom párává, ami párásítja a levegőt, és a benne található illóolajnak köszönhetően a teljes szobát átillatosítja. Az illóolajok, amelyek megkötik a szabadgyököket, a levegő tisztulását is segítik. Egyes szónikus diffúzorok más érzékeket is stimulálnak a fényterápiának köszönhetően, vagy az Ön kedvenc számait játsszák.

Az ultrahangos aromadiffúzor maximálisan csendesen működik, ezért nemcsak a nappaliban vagy a hálószobában, hanem akár masszázsszalonokban és jógastúdiókban is használható.

Élvezze a nyugalmat, a kellemes légkört és a helyiség illatát egy stílusos diffúzornak köszönhetően, amely minden elegáns belső térhez illik – az állat alakú diffúzorok pedig akár a gyerekszobába is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Ultrahangos
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók