Ugrás a fő tartalomhoz

ESTÉE LAUDER

Az Estée Lauder márkáról

 Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

 

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

 Próbálja ki az ikonikus Estée Lauder alapozót, amely manapság már nagyon sok nő kozmetikai felszerelésének nélkülözhetetlen darabja, vagy az Estée Lauder arckrémet, melynek hála arcbőre szinte újjászületik. Az Estée Lauder parfümök, köztük a női Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum, az ugyanezt a nevet viselő, de férfiaknak való Eau de Cologne, vagy az ellenállhatatlan női Estée Lauder Modern Muse parfüm, szintén megérdemlik a figyelmet.

teljes szöveg szöveg elrejtése