A Dior márkáról

Dior - az elegancia, szépség és nőiesség halhatatlan szimbóluma. Az egyik legelőkelőbb francia márkát 1946-ban Christian Dior divattervező alapította. Első kollekciója a „New Look“ forradalmat váltott ki és bevonult a divattörténelembe. Hamarosan megjelent az első Dior parfüm is, melynek Christian a nővérére gondolva a Miss Dior nevet adta.

 

A Dior parfümök szorosan kötődnek Franciaországhoz. Provence és Grasse kisváros végtelen inspirációval szolgált Diornak, aki gyakran mondogatta, hogy ezen a helyen nem csak divattervezőnek, de parfümőrnek is érzi magát. Grasse tenger és hegyek közötti fekvése rendkívül előnyös, és a Dior márka még ma is például jázmint és rózsát termeszt itt. Ezek a páratlan virágok különleges illatukat pont ennek a környezetnek köszönhetik.

A Dior párizsi kreatív laboratóriumaiban a különböző parfümök megalkotásához a világ legjobb termelőitől nagy gonddal összeválogatott, több mint 2500 féle alapanyag áll rendelkezésre. A hagyományos parfümöket a választékos, hiteles és kifinomult Dior Private Collection egészíti ki, mely a legnagyobb hangsúlyt a hagyományos kézműves parfümkészítésre helyezve, kézi munkával készül.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek