Telefonos rendelés

Szivesen segítünk a választásban vagy a megrendelésben.

Mikor hívjuk az ügyfélszolgálatot?

  • Nincs éppen internet közelben, és gyorsan rendelni szeretne regisztráció nélkül.
  • Néha nehéz választani a széles parfüm és kozmetikai kínálatunkból – segítséget szeretne kérni.
  • Változtatni szeretne a rendelésén – pl. megváltoztatni a kiszállítás napját, kiszállítási címet, kibővíteni a megrendelést vagy törölni valamelyik terméket a rendelésből.
  • Nem talált választ a weboldalunkon a kérdésére.

Az ügyfélszolgálatnál dolgozó munkatársaink szivesen segítenek, munkanapokon 8-18 óra között.

Kérdéseit vagy hozzászólását elküldheti nekünk e – mailben az info@notino.hu címre.

A regisztráció előnyei

Regisztráljon! Elég egy pár perc arra, hogy kitöltsön egy egyszerű nyomtatványt, és ezzel különböző előnyökhöz jusson a vásárlás során. Ezeket az előnyöket nem használhatja fel a telefonos rendelésnél. Milyen előnyökről van szó?

  • Az elsők között értesítjük Önt e – mailben a kedvezményeinkről és akcióinkról, melyeket rendszeresen frissítünk. Aki előbb vásárol, előbb illatozhat.
  • Csak a regisztrált vásárlóink vehetik igénybe a további kedvezményeinket vagy kupónjainkat, melyeket a különbőző reklámhelyeinken talál meg.
  • Visszamenőleg ellenőrizheti minden leadott rendelését.

Tehát nincs mire várni. Regisztráljon itt.

Kérdése van? Írjon nekünk.

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


A Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057 részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Önnek jogában áll kifogást emelni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

Menu