Speciális kedvezmények a kozmetikára

A kedvezményes kozmetikán és más termékeken ebből a kategóriából apró hibák lelhetőek fel, ezért nem forgalmazhatóak a klasszikus kínálattal.  Olyan termékekről van szó, melyek fotózáshoz voltak használva, így sérült a celofán csomagolásuk, esetleg a szállítás vagy a raktárban való manipuláció során sérült meg a dobozuk, természetesen ez nem befolyásolja a termékek minőségét.

 

A leírásban minden terméknél feltüntetjük milyen jellegű hibáról van szó. A termékekre ugyanúgy érvényes a garancia a feltüntetett hibák kivételével, valamint szavatosságuk is megfelelő.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

 • Kozmetika és kiegészítők
 • Speciális kedvezmények
Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kategória

Márka

Továbbiak megtekintése …

Értékelés

 •   180
 •   28
 •   10
 •   2
 •   5
 • Wella Professionals SP Mentonik hajhullás ellen 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: WLL06278

  Több infó ...

  Az öblítésmentes Wella Professionals SP Men készítmény minden olyan ápolást megad a hajának, amire szüksége van.Tulajdonságok:megelőző védelmet nyújt a hajhullás ellenaktiválja a haj gyökerek tevékenységéterősíti a hajszálakatHasználata:A mellékelt útmutató szerint járjon el.

  6 450 Ft
  Kedvezmény: 1 440 Ft

 • Valera Swiss Light 3300 Ionicprofesszionális ionizáló hajszárító

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: VLR01859

  Több infó ...

  A praktikus Valera Swiss Light 3300 Ionic hajszárító gyorsan és hatékonyan szárítja meg a haját és segítségével dúsabb hatású frizurát készíthet.Tulajdonságok:kímélően szárítja a hajationizáló funkcióHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  14 840 Ft
  Kedvezmény: 1 650 Ft

 • Orofluido Beautyhajlakk közepes fixálás 500 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: OFR01329

  Több infó ...

  A minőségi Orofluido Beauty hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:nem hagy maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetővitalitást és fényt ad a hajnaktermészetes fixálásegyszerű és gyors alkalmazásHasználata:Permetezze 30 cm távolságból a száraz hajra.

  3 920 Ft
  Kedvezmény: 440 Ft

 • Sisley Floral Toning Lotionvirágos arctonik az érzékeny száraz bőrre 250 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: SIS02997

  Több infó ...

  A minőségi Sisley Floral Toning Lotion tonizáló készítmény segít teljesen megtisztítani, harmonizálni és felfrissíteni az arcbőrét.Tulajdonságok:eltávolítja az arcbőrről a szennyeződéseket és a faggyúthidratálja és táplálja az arcbőrtazonnal megnyugtatja az arcbőrtfrissít és világosítÖsszetétel:alkoholmentesHasználata:Vigye fel kozmetikai vattakoronggal és körkörös mozdulatokkal ápolja le az arcbőrét. Ne öblítse le. Használja minden reggel és/vagy este.

  22 430 Ft
  Kedvezmény: 3 960 Ft

 • Wahl Pro Styling Series Type 4314-0470hajszárító

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: WLP00159

  Több infó ...

  A praktikus Wahl Pro Styling Series Type 4314-0470 hajszárító gyorsan és hatékonyan szárítja meg a haját és segítségével dúsabb hatású frizurát készíthet.Tulajdonságok:kímélően szárítja a hajatszabályozható sebességszabályozható hőmérsékletHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  27 350 Ft
  Kedvezmény: 3 040 Ft

 • Piz Buin Allergynapozókrém arcra SPF 50+ 50 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: PZB01965

  Több infó ...

  A minőségi Piz Buin Allergy készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrtvízálló készítményvédi az arcbőrt a korai öregedéstőlintenzíven hidratálmegnyugtatja és finomítja az arcbőrtHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre. Ismételje meg szükség szerint a felvitelt, főleg fürdés és törülközés után, valamint izzadás esetén. A védő készítményt megfelelő mennyiségben vigye fel.

  4 580 Ft
  Kedvezmény: 510 Ft

 • Oral B Super Flossfogselyem fogszabályzó és implantátumok tisztításához 50 db

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: ORB03119

  Több infó ...

  A minőségi Oral B Super Floss fogselyem a fogközök ápolásának egyik fontos kelléke. Olyan helyeken segíti a baktériumok elleni küzdelmet, ahová a fogkefe nem tud bejutni.Tulajdonságok:eltávolítja a fogíny vonala alatti foglepedéketelőre levágott szálakkaleltávolítja az ételmaradványokatHasználata:Használja szokásos fogmosás után a fogközök utólagos tisztításához, illetve étkezés után a fogak közé ragadt ételmaradványok eltávolításához.

  1 020 Ft
  Kedvezmény: 110 Ft

 • Piz Buin Allergynapozókrém arcra SPF 30 50 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: PZB01966

  Több infó ...

  A minőségi Piz Buin Allergy készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrtvízálló készítménygyorsan felszívódikmegnyugtatja és finomítja az arcbőrtintenzíven hidratálHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre. Ismételje meg szükség szerint a felvitelt, főleg fürdés és törülközés után, valamint izzadás esetén. A védő készítményt megfelelő mennyiségben vigye fel.

  3 710 Ft
  Kedvezmény: 410 Ft

 • Clinique Redness Solutionstisztító gél az érzékeny arcbőrre 150 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: CLK04485

  Több infó ...

  A mindennapi ápoláshoz a minőségi Clinique Redness Solutions arctisztító készítmény jelenti a megfelelő választást.Tulajdonságok:az egész arcot gyengéden és alaposan tisztítjanem irritálja az arcbőrtmegakadályozza az arcbőr kiszáradásátÖsszetétel:parfümmentes

  7 300 Ft
  Kedvezmény: 810 Ft

 • Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0gőzölős kulma a hajra

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: ROW02357

  Több infó ...

  A praktikus Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0 hajsütővassal pár perc alatt rakoncátlan hullámokat és tökéletes formájú frizurát készíthet magának.Tulajdonságok:kímélően göndöríti a hajat és formázza a modern frizurákathajkiszáradás elleni védelemgyors felmelegedéshangjelzésHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  15 170 Ft
  Kedvezmény: 1 680 Ft

 • Wella Professionals Invigo Volume Boosterhaj koncentrátum dúsabb hatásért 100 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: WLL06284

  4 890 Ft
  Kedvezmény: 540 Ft

 • RoC Soleil Protectvédő és hidratáló tej spray formában SPF 50+ 200 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: ROO01902

  Több infó ...

  A kiváló minőségű RoC Soleil Protect napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.Tulajdonságok:UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrtvízálló készítménybőröregedés elleni megelőző védelmet nyújtszükséges mértékben hidratálja a bőrtkönnyen szétkenhető és nem hagy zsíros filmet a bőrönHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre. A felvitelt szükség szerint, főleg fürdés, törülközés vagy erős izzadás után, ismételje meg. Akkor se maradjon túl hosszú ideig a napon, ha napsugárzás elleni védő készítményt használ. A kisgyerekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzás hatásának. Alkalmazza a védőszereket megfelelő mennyiségben és ismételje meg a felvitelüket.

  6 960 Ft
  Kedvezmény: 1 230 Ft

 • BaByliss PRO V - Blade Titan FX685Eprofesszionális hajformázó

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: BBL02769

  Több infó ...

  A praktikus BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E készülék lehetővé teszi, hogy megjelenése mindig tökéletes legyen. Könnyű használhatósága miatt ideális eszköz az egyszerű hajformázáshoz.Tulajdonságok:lehetővé teszi a könnyű hajformázástvágáshossz beállításcserélhető toldalékoktitánbevonatergonomikus formaHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  17 750 Ft
  Kedvezmény: 3 130 Ft

 • L’Oréal Professionnel Dia Richessefélig állandó hajfesték ammónia nélkül árnyalat 6 Dunkelblond 50 ml

  Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: LOP11682

  Több infó ...

  A minőségi L’Oréal Professionnel Dia Richesse hajfesték intenzív árnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.Tulajdonságok:megbízhatóan színezi a hajatszín a színben hatást hoz létreragyogóvá teszi a matt hajatÖsszetétel:ammóniamentesHasználata:A csomagoláson feltüntetett útmutatás szerint használja. Kizárólag professzionális használatra.

  1 790 Ft
  Kedvezmény: 200 Ft

 • Remington Fast Curls KF40EElektromosan fűtött görgők

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: RMN02245

  Több infó ...

  A praktikus Remington Fast Curls KF40E hajsütővassal pár perc alatt rakoncátlan hullámokat és tökéletes formájú frizurát készíthet magának.Tulajdonságok:kímélően göndöríti a hajat és formázza a modern frizurákatgyors felmelegedésionizáló funkcióHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  13 630 Ft
  Kedvezmény: 1 510 Ft

 • Estée Lauder Double Wear Stay-in-Placehosszan tartó make-up SPF 10 árnyalat 3W1 Tawny 30 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: EST09529

  Több infó ...

  Minden arcbőr-tónushoz és altónushoz. Az Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place számos árnyalatban készül, s így könnyedén kiválaszthatja arcbőréhez az igazit. Hihetetlenül könnyű, kellemes az arcon, és mégis kiemelkedő, 24 órás a tartóssága. Tökéletesen egységesíti az arcbőrt, takarja a hibákat és nem törlődik le. A tükröt nyugodtan otthon hagyhatja, sminkjét a nap folyamán nem kell megigazítania. Ahogy reggel sminkelt, ugyanolyan lesz a megjelenése este, sminkeltávolítás előtt is. Nem számít, mennyire volt nehéz a napja. Próbálja ki, és meg fogja érteni, hogy a Double Wear Stay-in-Place sminket miért választják világszerte nők milliói az első helyen! Tulajdonságai: a színárnyalatok széles skálája, minden arcbőr-tónushoz és altónushoz könnyen felhordható és közepestől egészen magas takarásig rétegezhető hibátlan arcbőrt kölcsönöz akár 24 órára takarja a hibákat és tökéletesen egységesíti az arcbőrt természetes, fél-matt hatást eredményez az arcon nem tömíti el a pórusokat, és nem okoz akné képződést megbízhatóan hő- és nedvességálló törlés-álló és nem oxidálódik  Összetétele: SPF 10 védőfaktor – védi az arcbőrt a napsugárzástól bőrgyógyászatilag tesztelt olaj- és illatanyag-mentes Hogyan válasszuk ki az ideális árnyalatot:A smink kiválasztásakor kövesse arcbőre altónusát. Az mondja meg, hogy sminktelen arcbőre szemre milyen, és milyen tulajdonságokkal bír. Az Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place smink árnyalatait C, N és W jelöléssel látják el. Ezek jelzik az altónust. Hideg (C) altónusok – az arcbőr rózsaszín árnyalatú és napon könnyen leég Neutrális (N) altónusok – az arcbőrnek nincs semmilyen hangsúlyosabb – sem rózsaszínbe, sem pedig aranyba forduló – árnyalata Meleg (W) altónusok – az arcbőr arany vagy olíva árnyalatú és jól barnul  Alkalmazása:Tegye a sminket ujjbegyére, szivacsra vagy kozmetikai ecsetre, majd egyenletesen hordja fel az arcára.

  11 820 Ft
  Kedvezmény: 2 080 Ft

 • Remington Vacuum MB6850szakállvágó vákuum rendszerrel

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: RMN02247

  Több infó ...

  A praktikus Remington Vacuum készülék biztosítja önnek az arcszőrzet és a haj tökéletes fazonra vágását.Tulajdonságok:beépített elszívórendszerakkumulátoros üzemeltetésvágáshossz beállítástitánbevonatcserélhető toldalékokHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  28 470 Ft
  Kedvezmény: 5 020 Ft

 • Proraso Whiteborotvaszappan az érzékeny arcbőrre 150 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: PRR02998

  Több infó ...

  A minőségi Proraso White borotválkozó készítmény garantálja a napi borotválkozás teljesen sima lefolyását.Tulajdonságok:tökéletesen sima borotválkozást biztosítmegakadályozza az arcbőr irritációjáthidratálja és nem szárítja ki az arcbőrtnyugtatja az arcbőrtHasználata:Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a nedvesített arcára és nyakára. Körkörös mozdulatokkal egyenletesen kenje szét, amíg hab nem képződik.

  1 770 Ft
  Kedvezmény: 200 Ft

 • BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800WHajformázó

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: BBS02226

  Több infó ...

  A praktikus BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W hajsütővassal pár perc alatt rakoncátlan hullámokat és tökéletes formájú frizurát készíthet magának.Tulajdonságok:ionizáló funkcióforgó kábeltartozék cseretoldalékokHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  21 020 Ft
  Kedvezmény: 2 340 Ft

 • Braun Satin Hair 7 Colour HD 770hajszárító

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: BRN02029

  Több infó ...

  A praktikus Braun Satin Hair 7 Colour HD 770 hajszárító gyorsan és hatékonyan szárítja meg a haját és segítségével dúsabb hatású frizurát készíthet.Tulajdonságok:kímélően szárítja a hajatszabályozható sebességszabályozható hőmérsékletmegőrzi a haj egészséges megjelenésétionizáló funkciófrizurafixáló hideg levegő funkcióa csomagolás diffúzort is tartalmazHasználata:A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

  25 280 Ft
  Kedvezmény: 2 810 Ft

 • BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586Ehajszárító matt BAB5586E

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: BBL02771

  Több infó ...

  Leírás: Az exkluzív Babyliss Pro SL IONIC hajszárítóval tökéletesen és gyorsan megszárítja a hajat anélkül, hogy károsítaná. Az eszköz különleges a kerámia - turmalin technológiájának hála, mely kiváló minőségű, valamint biztosítja a hő egyenletes feloszlását. A Babyliss Pro SL IONIC hajszárító ionos generátorral van ellátva, mely negatív ionokat bocsájt ki hajszárítás közben, melyekkel megszabadítja a hajat a statikus elektromosságtól. Ennek köszönhetően a hajkutikula zárva marad, a haj könnyen kezelhető és tündöklően fényes. A speciális ergonómikous alakja is megkönnyíti a hajszárítást. A Babyliss Pro márka hajszárítói egyedülállóak a tulajdonságaiknak, teljesítményüknek és kényelmes használatuknak köszönhetően. Hatása: egy pár perc alatt száraz a haja a haj rugalmasabb és fénylőbb lesz meggátolja a haj károsodását Tulajdonságok: kerámia és turmalin technológia kombinációja negatív ionon központi generátora 6 gyorsasági és hőfokozat gomb a hideg levegő fújására jó teljesítményű motor hátsó levehető filter könnyű ergonómikus alak felfüggesztésre szolgáló kampó kis súly Műszaki paraméterek: súly: 420g hálózati kábel hossza: 2,7m teljesítmény: 1800W

  12 830 Ft
  Kedvezmény: 2 260 Ft

 • Clochee Simply Organiccukros peeling testre 250 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: CCE01703

  Több infó ...

  A minőségi Clochee Simply Organic testradír eltávolítja bőréről az elhalt hámsejteket és biztosítja a tökéletes simaságát.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a bőrttökéletesen finomítja a bőrtfinom és rugalmas bőrt hagy maga utánHasználata:A mellékelt útmutató szerint járjon el.

  4 000 Ft
  Kedvezmény: 710 Ft

 • Milk Shake Leave Inöblítést nem igénylő regeneráló ápolás spray -ben 150 ml

  Sérült csomagolás A termék tartalma: 100 % Kód: MLK01905

  Több infó ...

  Az öblítést nem igénylő Milk Shake Leave In hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:regeneráló hatásúminőségében javítja a haj szerkezetétgyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnakHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le.

  4 190 Ft
  Kedvezmény: 460 Ft

 • Subrina Professional PHI Repairmegújító maszk a károsult hajra 500 ml

  Kicsomagolt A termék tartalma: 98 % Kód: SUB02335

  Több infó ...

  A minőségi Subrina Professional PHI Repair hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:javítja a hajszálak rugalmasságáterősíti a hajszálakatteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza.

  2 970 Ft
  Kedvezmény: 520 Ft