BLACK FRIDAY 2021

Mikor van a 2021-es Black Friday?

Az idei Black Friday 2021. november 26-re, péntekre esik. Így bőségesen jut ideje mindenkinek kiválasztani a legjobb parfümöket és kozmetikumokat.

Notino akciók és kedvezmények

Alig bírja kivárni a Black Friday időpontját? Nálunk egész évben talál kedvezményeket. Elég figyelni weboldalunk Akció felületét, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre. Így biztosan nem marad le kedvenc parfümjéről vagy kozmetikai termékéről jutányos áron.

Milyen a Notino Black Friday?

Black Friday és a notino.hu - kedvezményes árú parfümök és kozmetikumok egy teljes héten át. Az akciós kuponunk a kiválasztott márkák termékeire kínál kedvezményt, amit a kosarában érvényesíthet. Vásároljon Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier termékeket kedvezményes áron.

Miért van nyári, úgynevezett Summer Black Friday?

Szüksége van napkrémre, kozmetikumokra utazó méretben vagy felkészülni a fesztiválszezonra? A Summer Black Friday Önnek lett kitalálva! A kiválasztott terméketet kedvezménnyel vásárolhatja meg és a megtakarított pénzt a nyaralásra fordíthatja. A nyár is megérdemli a fekete pénteket.

Mi az a Black Friday?

A Black Friday a vásárlás ünnepnapja, amely bár Amerikából származik mára elterjedt az egész világon. A Black Friday kedvezményei a Hálaadást követő pénteken elérhetőek. A karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét minden évben ez az esemény nyitja.

A fekete péntek eredete egészen 1929-ig nyúlik vissza, pontosabban a New York-i tőzsdén történt krachra. A gazdasági válság kezdetén néhány vállalkozó egy kedvezményekkel teli napot hirdetett, hogy megnövelje az ügyfelek vásárlási kedvét. Az akció sokak szívét elnyerte, így mára a Black Friday az egyik legismertebb nap a vásárlók körében.

Szűrő
Ár

Márka
Továbbiak megtekintése
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   5114
  •   1133
  •   409
  •   125
  •   199
Bestsellerek