CotyExclamation Eau de Cologne hölgyeknek

3×
Coty Exclamation Eau de Cologne hölgyeknek
Coty Exclamation Eau de Cologne hölgyeknek
Spóroljon
4 230Ft

Spóroljon 61%
50 ml
1 610Ft

Raktáron | 3 220,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHN01345
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. A Coty Exclamation eau de cologne megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon az Ön személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • virágos illat
  • púder illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
őszibarack, bergamott, zöld tónusok, sárgabarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orrisz gyökér, jázmin, heliotrop, gyöngyvirág, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, fahéj, szantálfa, vanília, borostyán
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

A francia Coty a legrégibb parfüm márkák egyike. 1904-ben alakult azzal a céllal, hogy vásárlóinak igazán minőségi és luxus illatokat biztosítson, melyek bárki számára elérhetőek lesznek. A márka megalapítója François Coty volt, az a lelkes látnok, aki a parfümök világába számos innovációt hozott. A Coty parfümök első szériája 1905-ben jött napvilágra.

Ma már a Coty márka egy többnemzetiségű társulás, mely név alá számos világszerte ismert márka csoportosul, mint pl. Chloé, Adidas vagy Guess. A Coty parfümök a márka megalapítása óta széles vásárlói kört alakított ki magának az egész világban, és ezt nem csak sokéves tradíciójának köszönheti, hanem egyedülálló minőségének is. A Coty parfümök így minden bizonnyal az egyik legkedveltebb klasszikusok közé tartozik, amelyekben biztosan nem fog csalódni!