Gravírozás

Beszéljen ön helyett a parfüm és ajándékozzon egyedülállóan egyedi ajándékot! Vésessen lézerrel olyan egyedi szöveget a parfümre, mely kifejezi, hogy mit jelen az ön számára az, akit megajándékoz vele. A gravírozott parfüm bármilyen alkalomra nagyszerű ajándék.

 

Milyen szöveget gravíroztathat:

Név, kezdőbetűk, gyermek születésének dátuma, születésnapi jókívánság, szerelmi vallomás, sőt még a kedvese kezét is megkérheti? Ez öntől függ. Kizárólag a fantáziája szabhat határt, na és a maximális karakterszám.

Hogyan lehet saját, egyedi parfümje:

  • válassza ki a kínálatból az önnek legjobban tetsző gravíroztatni kívánt parfümöt
  • a termékek leírásában olyan parfüm változatot válasszon, melynél felajánljuk a saját szöveg gravírozásának lehetőségét
  • jelölje be a „Gravíroztatni saját szöveget 1950 Ft -ért“ jelölőnégyzetet
  • írja be a mezőbe a saját szövegét
  • helyezze a kosárba, és rendelje meg
  • közvetlenül az ajándékba szánt eredeti parfümjével együtt (a gravírozás miatt a kézbesítés határideje egy nappal meghosszabbodhat)

A gravírozott parfüm nagyszerűen emlékeztethet az együtt töltött pillanatokra, élményekre és jókívánságokra. Önnek már van saját gravírozott parfümje?

A Notino fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a gravírozást olyan sértő kifejezések használatánál, amelyek negatívan befolyásolhatják a harmadik fél érzéseit, illetve olyan kifejezéseknél, amelyek nem felelnek meg az etikai és társadalmi elveknek.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Legkeresettebbtől Ár szerint

12 3 4

12 3 4 Továbbiak megtekintése