Rólunk

A Notinonál hiszünk abban, hogy a szépségnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie, mert a szépség képes önbizalmat adni és megváltoztatni az embereket. Aki szépnek érzi magát, könnyebben éri el a céljait és viszonzásul szebbé teszi a világot maga körül.


16 éve Önnel

Utunk kezdete 2004-re vezethető vissza, ekkor alakultunk meg Csehországban azzal a céllal, hogy szebbé tegyük Európát. Mind a 13 millió elégedett ügyfelünk annak a bizonyítéka, hogy jó úton járunk. Ugyanakkor ez hatalmas felelősség is. Kitartó munkával igyekszünk folyamatosan jobbak lenni, kiválasztani Önnek a legjobb termékeket, a lehető leggyorsabban otthonába juttatni a kívánt árut, a nap minden pillanatában készen állni és vásárlását élménnyé varázsolni. Odaadással folytatjuk megkezdett utunkat és közös erővel szeretnénk elérhetővé tenni a szépséget. Minden alkalomra. Bárhol a világon.


teljes szöveg szöveg elrejtése

A legszélesebb választék Európában

Az elmúlt 16 évben Önnek köszönhetően lettünk Európa legszélesebb parfüm és kozmetikum kínálatával rendelkező webáruháza. Több mint 55 000 termékből választhat közel 1 150 márka márkától. Kínálatunkban nem csupán az összes világmárkát, de kisebb gyártók termékeit is megtalálja. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy még ennél is több terméket tudjunk kínálni még jutányosabb áron. Csupán az elmúlt évben 35 millió terméket adtunk el.

teljes szöveg szöveg elrejtése


Látogasson el valamelyik üzletünkbe

Régóta nemcsak webáruházként tevékenykedünk. Folyamatosan bővítjük fizikai üzleteink hálózatát. Nagy gyakorlattal rendelkező szépség specialistáink valamennyi új és ismert termékünket készséggel bemutatják Önnek és segítenek a választásban. A kezdetektől közel állunk a technológiához és próbáljuk általa összekapcsolni az online vásárlást a személyes élménnyel. Üzleteinket Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Ausztria, Románia, Bulgária és Ukrajna fővárosában és legnagyobb városaiban megtalálhatja.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Az összes termék raktáron

Igyekszünk a legjobb termékeket kínálni Önnek. Ugyanakkor célunk, hogy csomagja gyorsan és épségben kerüljön kiszállításra. Minden terméket megtalál raktárunkban és saját technológiáknak hála logisztikai központunkból a megrendelést követően átlagosan 2 óra elteltével szállításra kész csomagja. 100 ezer csomagot tudunk naponta kiszállítani. Érdekesség, hogy tavaly 8,5 millió terméket szállítottunk ki Európa szerte.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Mindig itt vagyunk Önnek

A kezdetektől vásárlóink elégedettsége az első. Annak érdekében, hogy minden tökéletesen működjön 1 300 kollégánk dolgozik keményen minden nap. 19 nyelven tudunk kommunikálni vásárlóinkkal és heti 7 napon át itt vagyunk Önnek. Minden országban van egy csapatunk, akik odafigyelnek ügyfeleinkre és nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, de az esetleges technikai problémák megoldásában is tudnak segíteni.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Nálunk Ön az első, és Ön is nyagyra értékel minket

Magyarországon Az ország boltja versenyen mi nyertük el a Népszerűségi díjat Szépség és egészség kategóriában. Csehországban és Szlovákiában is miénk a ShopRoku verseny első helye a Legminőségibb webáruház és a Szépség és egészség kategóriában. A lengyel Ranking Zaufanych Sklepów listáján pedig a legjobb webáruház címet viseljük a beauty kategóriában.

teljes szöveg szöveg elrejtése