Skip to main content

Körömlakkok

Szűrő
Bestsellerek

Mutassa a karmait! A legjobb körömlakk az, amelyik illik a személyiségéhez. A lakk színét nem csak aszerint választhatja, hogy Ön milyen, hanem hangulata vagy az évszak szerint is.

A csillogó körömlakk a legmenőbb egy esti buliba, a neonszínű a forró nyári napokra, a francia manikűr pedig a munkahelyre. Válogasson a több tucat színű és típusú körömlakkokból és ne feledje a körömépítés segédeszközeit és a minőségi körömápolót sem.

Zselés körömlakk

Tartós körömlakkot keres magas fénnyel és könnyű felvitellel? Akkor Önnek teremtették a zselés körömlakkot. Gyorsan szárad, akár 3 hétig bírja és ellenáll a karcolódásoknak. Választhat kéttípusú géles lakkok közül:

  • UV körömzselék: Az UV gél UV lámpával keményedik meg. Az alapozó lakk (base coat) felvitele után kerül fel, és fedőlakk kerül rá (top coat).
  • Lámpa nélküli zselés lakk: Körömlakkozás során boldogul UV lámpa nélkül is. A lakk gyorsan szárad, tartós és a lemosása is nagyon egyszerű.

 Erősítő körömlakk

Problémát okoznak a gyenge körmök, szálkásodnak és törnek? A körömlakkozás még így sem lehetetlen. Elég egy erősítő körömlakkot választani. Tökéletesen ápolja, regenerálja a körmöket és egészséges, ápolt megjelenést biztosít. Az erősítő lakkot ráadásul használhatja alapozóként a színes körömlakk alá.

Miről árulkodik a kedvenc körömlakk színe?

A gazdag színeket, a színtelen lakkokat vagy a metál csillogást kedveli? A színek sokat elárulnak Önről:

  • A fehér körömlakk nem csak a francia manikűrhöz kapcsolódik. A fehér körmök a karakteres egyéniséget jellemzik, illenek esküvőkre és lebarnult bőrhöz.
  • Sokan a gyásszal kapcsolják össze, pedig a fekete körömlakk sokkal többet jelent. Viselőjéről azt tartják, hogy művészi és egy kicsit lázadó típus.
  • A piros körömlakkot a szenvedélyes és magabiztos nők viselik, míg a rózsaszín lakk a romantikus lelkű álmodozóké.
  • Merész, összeszedett és vállalkozó szellemű, és látszani akar? Ezt mondják Önről a kék vagy a lila színű körömlakkok!
  • Nem hiányozhat a sárga körömlakk sem, melyet az optimista, barátságos, jó humorérzékű nők viselnek, akik nem félnek egy kis kísérletezéstől sem.

Ha szokatlan körmöket szeretne, próbálja ki a matt körömlakkokat, válasszon élénkebb színt, vagy minden körmét lakkozza ki más-más színnel. Nincs sok ideje? Fogadjon a gyorsan száradó körömlakkokra, melyekkel jelentősen csökkentheti a lakkozás idejét.

A lehetőségek korlátlanok, de a notino.hu mindig minőségi lakkokat és körömlakk szetteket kínál olyan profi márkáktól, mint az OPI, Semilac Paris vagy Essie!