Zselés körömlakkok

Szedje ráncba körmeit! A zselés körömlakkok magas fényük, könnyű alkalmazásuk és tartós hatásuk miatt kedveltek. Keresse meg kedvenc színét a notino.hu-n, vagy kísérletezzen új árnyalatokkal!

 

A géllakkokkal olyan tökéletes zselés körmöket hozhat létre otthon, mint egy profi – UV lámpával vagy a nélkül.

Milyen típusú zselés lakkok vannak?

UV körömzselék, amelyeket UV lámpával keményítünk ki, természetes és műkörmökhöz egyaránt jól idomulnak. A gélkörmök karcállóbbak és kb. 3 hétig tartósak.

  • Az egyfázisú géllakkok úgy működnek, mint 3 az 1-ben. Szükség szerint két-három rétegben (alap, modellező, befejező) vigye fel a lakkot.
  • A háromfázisú körömgélek viszont csak egy célt szolgálnak: alapréteg-kialakítást, modellezést vagy befejezést.

A lámpa nélküli géllakkok úgy működnek, mint a klasszikus körömlakkok. Viszont kissé eltérő összetételűek, s ennek révén akár 14 napig is kitarthatnak. Ezenfelül a hagyományos lakkoknál gyorsabban száradnak, és eltávolításuk is egyszerűbb.

Bármelyik változatot is választja, mindig káprázatos gélköröm lesz az eredmény. Ne felejtse el, hogy a géllakkok alkalmazását körömmodellezés előzi meg, hogy az eredmény professzionális megjelenésű legyen.

Bízzon a bevált gélköröm-szettekben és az OPI, a Sally Hansen, a Le Mini Macaron és más, minőségi körömzselékben! Melyiket választja?

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek