Ugrás a fő tartalomhoz

Creed parfümök

A Creed márka több mint 250 éve készíti rendkívüli parfümjeit a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelek számára.

 

James Henry Creed 1760-ban alapította meg a vállalatát Londonban, melyet már hetedik generáció ad apáról fiúra tovább.

A Creed márka nem csupán a hosszú és híres története miatt kiemelkedő, de a válogatott alapanyagok ősi technikákkal történő, konkurenciát nem ismerő parfümökké való feldolgozása miatt is figyelemre méltó. A Creed a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokat részesíti előnyben a szintetikus változataikkal szemben.

A Creed parfümöket olyan kiemelkedő történelmi személyek viselték büszkén, mint Viktória királynő, az osztrák Ferenc József császár és felesége, Sisi, Sir Winston Churchill és John F. Kennedy elnök. A Creed a mai napig a királyi és elnöki családok márkája. Michelle Obama és Kate Middleton is ezt a parfümöt használja.

A Creed a férfi, női és az uniszex illatokat is felöleli, és olyan elegáns üvegcsébe csomagolja azokat, melyek a történelmi hagyaték modern feldolgozásai. A Creed legismertebb parfümjeinek egyike az 1985 évi Green Irish Tweed. Az utóbbi években hatalmas sikert aratott a Creed gyümölcsös-pézsmás illata, az Aventus, melyet Napóleon Bonaparte drámai élete ihletett.

A Creed márka a parfümkészítés művészete, a tökéletes luxus, a történelmi örökséggel való időtálló és modern kapcsolat.  

teljes szöveg szöveg elrejtése