Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum uraknak

5×
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum uraknak
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
77 500Ft

77 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CRE3887 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Creed Green Irish Tweed
Összetétel

A klasszikusok soha nem mennek ki a divatból. Ilyen klasszikus a Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum uraknak is, amely elegánsan ötvözi az erdők frissességét a tiszta férfiassággal. Tökéletes társ az írországi tájon tett sétához, de ugyanilyen tökéletes kiegészítő a vörös szőnyegen is. Úgy simul viselőjére, mint egy méretre szabott öltöny, és kitörölhetetlenül az emlékezetébe vésődik.

  • fás, friss illat
  • klasszikus úriembereknek
  • mindennapos, valamint különleges alkalmakra való viselet

Az illat összetétele
Az illatban először friss citrom, indiai verbéna és egy csipetnyi friss menta érezhető. Azonnal utánuk mutatkozik meg az Eau de Parfum egyénisége, amikor megjelennek az ibolya finom szirmai is. Legvégül a bársonyos firenzei nőszirom jelenik meg a melengető szantálfa és az ámbra kíséretében, amelyek úgy ölelik át az érzékeket, mint egy tökéletesen szabott tweedzakó.

Az illat története
A Creed Green Irish Tweed a Creed márka legismertebb és legjobban fogyó Eau de Parfum-je. Illatkompozíciója tökéletesen idézi fel az írországi tájak élettel teltségét: a frissen vágott füvet, a tavaszi mezőket, a nyári virágokat és az enyhe tengeri szellőben lengedező gyógynövényeket.

Ahogyan a Creed-műhely más illatait, a Creed Green Irish Tweedet is az infúzió egyedülálló eljárásával állítják elő. Az összetevőket pontosan kimérik, összekeverik és a hagyománytisztelet jegyében kézzel áztatják. Az illatot 1985-ben alkotta Oliver Creed.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
borsmenta, citrom, vasfű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya levelek
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, szantálfa, nőszirom
Az illat fajtája
virágos, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Green Irish Tweed5