CreedOriginal Vetiver Eau de Parfum uraknak

3×
Creed Original Vetiver Eau de Parfum uraknak
Creed Original Vetiver Eau de Parfum uraknak
Akció
100 ml
81 500Ft

81 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CRE04716 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 10. 25.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Creed Original Vetiver
Összetétel

Mindenki, aki magán hordja, a frissesség illatát hagyja maga után. Miről van szó? A vetiver újra felfedezett, hagyományos aromájáról, amelyet a Creed Original Vetiver Eau de Parfum rejt magában. Az illat minden elemét tartalmazza ennek a trópusi fűnek, így a nyári illatokra emlékeztető kompozíció jön létre. Frissítő és temperamentumos, akárcsak Ön.

  • fás, citrusos illat
  • a friss, kifinomult illatokat kedvelő férfiak és nők számára
  • elsősorban a tavaszi és nyári napokra ideális

Az illat összetétele
A citrusos fejillat a vetiver leveleivel keveredő bergamottnak, mandarinnak és narancsnak köszönhetően frissességhullámot hoz el. Az aromás szívillat a fehér bors, a koriander és a szeder ritmusára lüktet. Az alapillatot, amely a legtovább érezhető a bőrön, trópusi szantálfa, vetiver, ámbra és pézsma alkotja.

Az illat története
A Creed Original Vetiver Eau de Parfumöt 2004-ben mutatták be a nagyvilágnak. Olivier és Edwin Creed parfümőrök kezei alatt született meg. A vetiver nevű trópusi fűféléhez fűződő kapcsolatot nemcsak az Eau de Parfum üde jegyeiben érhetjük tetten, hanem az illat elnevezésében és az üvegcse megjelenésében is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, mandarin, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
koriander, nőszirom, bors, rózsa, gyömbér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fenyő, pézsma, vetiverfű, cédrus, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Original Vetiver3