Creed Original Santaleau de parfum unisex

1×
Creed Original Santal eau de parfum unisex
Creed Original Santal eau de parfum unisex
100 ml

Kód: CRE4040 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Creed Original Santal parfüm leírása
Összetétel

Az Original Santal a családi tulajdonban lévő, dinasztikus Creed niche luxus parfümház keleties-aromás női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására. A Creed Original Santal Eau de Parfum India fenséges és szellemi pompája ihlette gazdag illat.

A modern Creed Original Santal Eau de Parfum, amelyben az egzotikus India spirituális szépségei találkoznak, Olivier Creed - a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő mesterparfümőr -, valamint a hetedik generációs Erwin Creed közös alkotása. Az illatkompozíció mesterien kombinálja az indiai szantálfa eszenciáját a nemesen gyönyörű illatukról, szellemi erejükről és nyugtató hatásukról ismert más tiszta elemekkel.

A Creed Original Santal fejillatában koriander, borókabogyó, fahéj és szantálfa akkordjaival bontakozik ki. Szívében rozmaring, gyömbér, levendula és a keserű narancs virágai illatoznak, míg alapillatát tonkabab és vanília jegyek alkotják. Az Original Santal Eau de Parfum az aromás, fás, üde és melengetően fűszeres akkordokat a fahéj lágyan balzsamos és keserűen édes érzéki jegyeivel lenyűgözően egyesítő egyetemes aroma. A rubinvörös Creed Original Santal Eau de Parfum segít viselőjének megtalálni a belső békét.

A gazdag, nyugtató és lelkülettel teli Creed Original Santal Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. A keleties aromás illatokat kedvelő nők és férfiak szívét örökre rabul ejti. Viselőjét mindig gazdag egzotikus aromába burkolja, és segít neki felülkerekedni még a legnagyobb kihívást jelentő napokon is. Ajánljuk azok számára, akik nagyra értékelik a sok éves hagyománynak köszönhető valódi minőséget.

A Creed márkájú parfümöknek nemcsak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. Az Original Santal elbűvölő üvegcséjének rubinvörösből tisztán átlátszóra váltó színe tökéletesen jeleníti meg illatos tartalmát. Próbálja ki a nagy múltú, különleges, dinasztikus parfümház Eau de Parfum készítményét, és szeressen bele a csodálatosan gazdag keleties illatba, mely a távoli India szellemi erejét hozza el önnek!

Creed Original Santal - a nyugalom erejével és lelkiséggel teli gazdag keleties illat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, szantálfa, boróka, koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyömbér, rozmaring, petitgrain
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Original Santal