Creed Aventus Cologne Eau de Parfum uraknak

2×
Creed Aventus Cologne Eau de Parfum uraknak
Creed Aventus Cologne Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
102 700Ft

102 700,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CRE04865 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Creed Aventus Cologne
Összetétel

Váljon az Aventus család tagjává. A Creed Aventus Cologne férfi Eau de Toilette speciálisan a nem konvencionális, modern férfiak számára készült.

Ez az illat a vitalitás, siker, valódiság és stílus megtestesítője. Mikor beleszagolnak, megszólítja önöket az érdes pacsuli és szantálfa tónusa, valamint a nyírfa, a rózsabors és a mandarin altónusai.

  • friss, mohás illat
  • merész, városi lelkületű férfiaknak
  • mindennapos viselésre alkalmas

Az illat összetétele
Az aromarobbanásról a legelején jelentkező illat gondoskodik, melyben kifejeződik a mandarin, a gyömbér és a rózsabors. A gyümölcs és moha tónusokhoz a szantálfa, a vetiver, és a pacsuli fenséges kombinációja társul. A tökéletes pillanat utolsó érintését, amely az egész élményt lezárja, a nyírfa, a styrax, a tonkabab és a pézsma tónusai varázsolják elő.

Az illat története
A férfi Creed Aventus Cologne Eau de Toilette-t az elismert parfümőr, Olivier Creed tervezte, aki a már ismert Aventus illatra épített. Elmondása szerint egy friss és modern ruhába öltöztetett új legenda tervezése inspirálta. Ez az Eau de Toilette már 2018 óta örvendezteti meg a világ férfijait.

A Creed Aventus Cologne illat manuális készítésének köszönhetően is egyedülálló. Minden egyes összetevője kézzel van lemérve, keverve, macerálva és filtrálva, tekintettel a Creed által elismert értékekre és tradíciókra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöldalma, ananász, gyömbér, menta, mandarin, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szantálfa, pacsuli, vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, nyír, styrax, tonkabab
Az illat fajtája
aromás, gyümölcsös

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Aventus Cologne2