Creed Silver Mountain Watereau de parfum uraknak

Creed Silver Mountain Water eau de parfum uraknak
Creed Silver Mountain Water eau de parfum uraknak
50 ml
65 400Ft

Kód: CRE04719 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 07. 14.

Creed Silver Mountain Water parfüm leírása
Összetétel

Hófödte hegycsúcsok, befagyott hegyi patakok és féktelen táj. A Creed Silver Mountain Water férfi Eau de Parfum olyan, mintha kifejezetten a hegyek, a síelés és a természet szerelmeseinek teremtették volna. Aromás kompozíciójának köszönhetően minden egyes napon energiával tölti fel, függetlenül attól, hogy fontos találkozó, hosszú munkanap vagy hegyi túra vár-e önre.

  • aromás illatkompozíció
  • olyan modern férfinak való, aki szívesen merít erőt a természetből
  • elsősorban tavaszi és nyári időszakra ideális

Az illat összetétele
Nyitányában a kissé kesernyés bergamott és a zamatos mandarin citrusos illatjegyeivel örvendezteti meg érzékeit. Szívillatát a feketeribizli, valamint az első osztályú zöld tea finom aromája uralja. Érzéki alapillatát az értékes pézsma és az elbűvölő galbánum tiszta jegyei alkotják. A melengető szantálfa csábító illatához egy cseppnyi egyedülálló petitgrain is társul, ami a citrusfa leveleiből és éretlen terméseiből extrahálással kinyert illóolaj.

Az illat története
A Creed Silver Mountain Water parfüm 1995-ben jelent meg a piacon. Olivier Creed parfümőrt azok a havas hegycsúcsok inspirálták az illatkompozíció megalkotására, melyek nagy sírajongóként mindig csodálattal töltötték le. A Silver Mountain Water parfüm üvegcséje is a hófödte hegyeket és a svájci Alpok hihetetlen formákat létrehozó, befagyott vízfolyásait idézi meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zöld tea, feketeribizli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, galbanum, petitgrain
Az illat fajtája
aromás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Silver Mountain Water