Creed Millésime Impérial

eau de parfum teszter unisex 120 ml

1×
Creed Millésime Impérial eau de parfum teszter unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum teszter unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum teszter unisex 120 ml
120 ml
45 800Ft

Kód: CRE0116 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Creed Millésime Impérial
120 ml | 45 800Ft

Creed Millésime Impérial parfüm leírása

A Creed Millesime Imperial nők és férfiak számára alkotott citrusos tengeri illat. Ez az Eau de Parfum a dinasztikus, családi tulajdonban lévő luxus niche parfümház műhelyének terméke. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Millesime Imperial Eau de Parfum eredetileg királyi megrendelésre készült, és a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő elismert mesterparfümőr, Olivier Creed munkája. Ez az illat a magas beosztással, presztízzsel és jellegzetes karakterrel élő nők és férfiak illata. 1995 évi piacra kerülése óta a Millesime Imperial illata már számtalan világhírességet elkísért.

A hihetetlenül felemelő Creed Millesime Imperial Eau de Parfum citrusligeteket, és a napfényes szicíliai tengerpart buja tájait idéző illatkompozíciója fejillatában gyümölcsök és tengeri só akkordjaival bontakozik ki. Szívében firenzei írisz, mandarin, szicíliai citrom és bergamott illata terjeng. Alapillatát pézsma, valamint fás és tengeri jegyek alkotják. A domináns citrusos és tengeri oldalakat a lélegzetelállító sós, gyümölcsös és aromás jegyekkel egyesítő egyetemes aroma egyszerre melengetően romantikus és sziporkázóan üde.

A Creed Millesime Imperial Eau de Parfum különösen azokat a nőket és férfiakat érinti meg, akik kedvelik a citrusos tengeri illatokat. Örökre megnyeri magának a prémium minőségű parfümök szerelmeseit, és természetesen mindazokat, akik elvárják a minőséget és a luxust. A Millesime Imperial illat bármilyen alkalomhoz illik, lehet az munkahelyi rendezvény, vagy akár a legkiemelkedőbb esti esemény is. Viselőjének mindig a tökéletes luxus és különlegesség érzését nyújtja.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A csomagoláson látható „Millesime“ jelzés azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagai kerültek felhasználásra. Az arany elemekkel díszített, gyönyörű átlátszó üvegcsét stílusos, szintén arany díszítésű, fehér doboz teszi teljessé. Próbálja ki a rendkívüli dinasztikus márka parfümjét, és szeressen bele az illatba, melyet a leghíresebb személyek a legjelentősebb alkalmakkor is előszeretettel viselnek!

Creed Millesime Imperial - királyi megrendelésre készített sokoldalú, melengető, mégis üde illat.

Összetétel

Alap
fás tónusok, pézsma, tengeri tónusok
Fej
gyümölcsös tónusok, tengeri só
Szív
bergamott, mandarin, szicíliai citrom
Az illat fajtája
fás, virágos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Millésime Impérial

Új értékelés hozzáadása

2.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás