Creed Himalaya Eau de Parfum uraknak

Creed Himalaya Eau de Parfum uraknak
Creed Himalaya Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
78 100Ft

78 100,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CRE4009 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Creed Himalaya
Összetétel

A Creed Himalaya eau de parfum viselőjét hihetetlenül kristálytiszta frissességgel üdíti fel, és hangsúlyozza férfiasságát.

  • fás niche illat, citrusos akkordokkal
  • a titkos mélységeket rejtő, összetett parfümök kedvelőinek
  • egész évben, nappalra és estére is megfelelő

Az illat összetétele
A fejillat kompozícióját a grapefruit, a calabriai bergamott, a mandarin és a szicíliai citrom friss, citrusos akkordjai alkotják. A szívillatban a férfias vetiver, a szerecsendió és a lőpor mellett borsos és fás tónusok illatoznak. Az alapillatot a pézsma, a tonkabab és a ritka valódi ámbra állatias jegyei adják.

A domináns citrusos és fás oldalakat szokatlan, balzsamos és púderes jegyekkel egyesítő aroma felemelően friss és sugárzóan tiszta illatként jellemezhető.

Az illat története
A Himalaya eau de parfum a márka koronaékszerei közé tartozik. Olivier Creed, a Creed család hatodik generációját képviselő mesterparfümőr és a hetedik generációt képviselő Erwin Creed közös alkotása. Az illat születését egy tibeti hegymászó-expedíció ihlette. A Creed Himalaya a nagyvonalúság, a szépség, a hatalom és a hóborította, ember számára megközelíthetetlen sziklák végtelenségének jelképe. A gyönyörű, fémes üvegcse is a Himalája hegyeinek ragyogó jegére emlékeztet.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott, grapefruit, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, szerecsendió, cédrusfa, vetiverfű, puskapor, szantálfa, rózsabors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, pézsma, ámbra
Az illat fajtája
orientális, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Himalaya