Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak

   Márka: Creed

   a termék mérete 2 45 900 Ft - tól

   Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2017.05.31.
   TransoflexSzerda 2017.05.31.

   A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

   Creed Himalaya változatok

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 120 ml eau de parfum férfiaknak 120 ml 

    Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

    Kód: CRE0084
    Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

    60 000 Ft

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 75 ml eau de parfum férfiaknak 75 ml 

    Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

    Kód: CRE0083
    Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

    45 900 Ft

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 30 ml eau de parfum férfiaknak 30 ml 

    Ez a termék jelenleg nem elérhető.

    Kód: CRE0168

    31 000 Ft

    Figyelni az elérhetőséget

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 2,5 ml eau de parfum férfiaknak 2,5 ml 

    Ez a termék jelenleg nem elérhető.

    Kód: VZR3581

    1 860 Ft

    Figyelni az elérhetőséget

   áru speciális kedvezménnyel

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 120 ml eau de parfum férfiaknak 120 ml 

    Kód: CRE3801
    Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 99%

    58 020 Ft Kedvezmény: 1 980 Ft

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 120 ml eau de parfum férfiaknak 120 ml 

    Kód: CRE3815
    Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 99%

    58 260 Ft Kedvezmény: 1 740 Ft

   • Creed Himalaya eau de parfum férfiaknak 120 ml eau de parfum férfiaknak 120 ml 

    Kód: CRE3897
    Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 97%

    56 510 Ft Kedvezmény: 3 490 Ft

   Fel

   Parfüm leírása Creed Himalaya

   Értékelés

   Az üveg kinézete

   Illat intenzitás

   Intenzitás

   A teljes hatás

   Összetétel

   Fej

   citrom, bergamott

   Szív

   szantálfa

   Alap

   cédrus, pézsma, ámbra

   A Creed Himalaya fás-citrusos férfi illat. Ez az Eau de Parfum a dinasztikus, családi tulajdonban lévő luxus niche parfümház műhelyének terméke. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

   A Himalaya Eau de Parfum a Creed parfümház igazi gyöngyszemeinek egyike. A világ egyik mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek, és a hetedik generációhoz tartozó Erwin Creednek a közös munkája. Ezt az erőteljes férfias illatot egy tibeti hegymászó expedíció ihlette. A Creed Himalaya a nagyszerűséget, szépséget, erőt, és a megközelíthetetlen havas hegycsúcsok örökkévalóságát testesíti meg.

   A Creed Himalaya Eau de Parfum illatkompozíció fejillata grapefruit, calabriai bergamott és szicíliai citrom friss citrusos akkordjaival bontakozik ki. Szívében szantálfa illata terjeng, míg alapillatát pézsma, ámbra és cédrus jegyek alkotják. A domináns citrusos és fás oldalakat a pézsmával és ámbrával lenyűgözően átszőtt, meglepően balzsamos és púderes jegyekkel egyesítő egyetemes aroma legtalálóbban felemelően friss és sugárzóan tiszta illatként jellemezhető.

   A Creed Himalaya Eau de Parfum illatát a friss citrusos-fás illatokat kedvelő férfiak nagyra értékelik. Nemcsak a több rétegű és rejtett mélységű mesteri parfümkompozíciók szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem természetesen azokat is, akik számára fontos a minőség, a luxus és az igazán nem hétköznapi különlegesség. A Himalaya egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét mindig hihetetlenül kristálytiszta frissességgel üdíti fel, és hangsúlyozza annak férfiasságát.

   A Creed márkájú parfümnek nemcsak az illata elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolása is figyelemre méltó. Sok Creed parfümhöz hasonlóan a Himalaya végtelenül stílusos luxus üvegcséjén is megtalálható a minőségre utaló "Millesime" felírat. Ez a jelzés azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták. A gyönyörű fémes üvegcse a jégtől csillogó hegycsúcsokat idézi. Próbálja ki az egyedülálló dinasztikus márka parfümjét, és szeressen bele a Himalája hegyeit meghódítani akaró hegymászó expedíció illatába!

   Creed Himalaya - hó és jég lepte fenséges csúcsok ihlette kristálytiszta és férfias illat.

   Fel

   A Creed márkáról

   Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

   Fel

   Értékelés Creed Himalaya

   Mit gondol Ön a Creed Himalaya termékről?

   A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


   Értékelés *

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb   Montale 10% zlavaniche samples - free delivery