Creed Royal Oud

Creed Royal Oud
Creed Royal Oud
50 ml

Kód: CRE4012 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Creed Royal Oud parfüm leírása
Összetétel

Méltóztasson belépni a monumentális királyi palotába, ahol az arany, márvány és értékes fák hihetetlen szépsége tárul a szeme elé. A Creed Royal Oud uniszex Eau de Parfum ihletéséül pont a királyi székhely atmoszférája szolgált, így illatkompozíciója mindenkit megnyer magának, aki a minőséget, a luxust és az egyedülállóságot értékelni tudja.

  • keleties illatkompozíció
  • uniszex illat – nők és férfiak is viselhetik
  • királyi palota ihlette

Az illat összetétele
Elsőként a zamatos citrom és a bergamott kissé csípős rózsaborssal kísért, frissítő illata lép be a játékba. Ezután a melengető cédrusfa, az angyalgyökér gyógyfűszeres esszenciája és a hatásos galbánum fűszeres akkordjaival bódítja el érzékeit. Az illatkompozíciónak mélységet adó alapillatot agarfa, szantálfa és pézsma alkotja.

Az illat története
A 2011-ben megjelent Creed Royal Oud a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő mesterparfümőr, Olivier Creed alkotása. A perzsa királyi palota alapelemei, így a fa, bőr, márvány és arany szolgált inspirációjául. Sok más Creed parfümhöz hasonlóan, a Royal Oud hihetetlenül stílusos, fényűző üvegcséjén is megjelenik a „millesime“ szó, mely a minőséget fémjelzi. Arra utal ugyanis, hogy gyártásához az adott év legjobb alapanyagi kerültek felhasználásra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, angelikafű, galbanum
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
orientális

Creed a márkáról

p>Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Royal Oud