Creed Royal Oudeau de parfum unisex

1×
Creed Royal Oud eau de parfum unisex
Creed Royal Oud eau de parfum unisex
100 ml
97200Ft

Kód: CRE04718 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Használja a huniche15 kódot a kosárban és vásároljon 15%-kal olcsóbban bármilyen niche parfümöt.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 10.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Creed Royal Oud parfüm leírása
Összetétel

A Royal Oud a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi niche luxus parfümház gazdag keleties női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására. A Creed Royal Oud Eau de Parfum a perzsa és párizsi paloták életének pompáját érzékelteti.

A Creed Royal Oud a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creed alkotása, aki világ vezető mesterparfümőrei közé számít. A perzsa királyi palota alapelemei: a fa, bőr, márvány és az arany inspirálták. Mint ahogyan arra a Royal Oud Eau de Parfum neve is utal, ez a királyi luxusillat az összetéveszthetetlen aromájú elragadó alapanyag a sasfának is nevezett aquilaria maloocensis különleges fája, az agarfa központi akkordjai köré épült.

Az Creed Royal Oud illatkompozíció fejillata kalábriai citrom, szegfűbors és szicíliai bergamott akkordjaival bontakozik ki. Szívében cédrus, galbánum és angyalgyökér illatozik, míg alapillatát pézsma, szantálfa és természetesen agarfa jegyek alkotják. A domináns fás akkordokat pézsmás, citrusos és púderes jegyekkel gyönyörűen átszövő gazdag aroma stílusos, melengető és valóban fenségesen különleges. A Royal Oud Eau de Parfum egy csodálatos illatkaleidoszkóp, melyben az erőt adó oud akkordok mesterien épülnek be a kiegyensúlyozott kompozícióba.

A Creed Royal Oud Eau de Parfum főleg azokat a nőket és férfiakat szólítja meg, akik szeretik a modern megfogalmazású keleties illatokat, melyekben az értékes fák és az agarfa markáns jegyei kapják a főszerepet. Nem csak a különleges, mesteri parfümkompozíciók szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem természetesen azokat is, akik számára fontos a minőség, a luxus és az igazán nem hétköznapi különlegesség. A Royal Oud egész évben hordható nappali és esti viselet, azonban leginkább hűvösebb hónapokban érvényesül. Viselőjének a királyi paloták atmoszférájának fényűzését nyújtja, és garantálja számára a környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. Sok Creed parfümhöz hasonlóan a Royal Oud végtelenül stílusos luxus üvegcséjén is ott látható a minőségi fémjelként szolgáló "Millesime" felírat. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták fel. A csomagolást arany elemekkel díszített igényesen szép, világos doboz teszi teljessé.

Creed Royal Oud - az agarfa illatának modern és fényűző megfogalmazása, amit a királyi paloták ihlettek.

Összetétel

Fej
bergamott, citrom, rózsabors
Szív
cédrus, angelikafű, galbanum
Alap
agarfa, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
orientális

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Royal Oud