Creed Aventuseau de parfum uraknak

24×
Creed Aventus eau de parfum uraknak
Creed Aventus eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
105000Ft

Kód: CRE3985 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1

Kosárba téve

Creed Aventus eau de parfum uraknak
| 1 db | 105000Ft
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 10. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 10. 16.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Creed Aventus parfüm leírása
Összetétel

Ezekben a híres niche parfümökben a lehető legjobb és gondosan válogatott összetevők, a hagyomány, valamint a kivételesen minőségi feldolgozás egyesül. A Creed Aventus Eau de Parfum, melyet apa és fia együttes erővel alkotott, egyszerre provokatív, férfias és optimista.

  • előkelő, gyümölcsös chypre illat
  • melegebb környezetben emelkedik ki
  • egyetemes és hosszantartó kompozíció

Az illat összetétele
A gyümölcsös fejillatot a fekete ribizli, a fehér kálvin alma és a bergamott ananásszal kísért frissessége uralja. Szívében a nyírfa száraz jegyei a rózsa és a jázmin selymes tisztaságában megjelenő pacsulival ölelkeznek. Az illatkompozíció alapját a melengető, vaníliával, pézsmával és ámbrával kombinált tölgymoha adja.

Az illat története
Az Eau de Parfum az erőt, a sikert és a bátorságot ünnepli. A történelem egyik legérdekesebb egyéniségének, Bonaparte Napóleonnak a drámai élete ihlette, így a Creed Aventus illatában a háború, a béke és a szerelem egyaránt megjelenik.

Minden egyes Creed illat egyedülálló
A Creed márka niche parfümjeiben jellemzően magas a természetes összetevők aránya. Az alapanyagok különböző klimatikus és szezonális körülmények között történő kinyerése miatt azok tulajdonsága, így a kapott aroma vagy szín, eltérő lehet. Ez pedig gyakran az egész illatkompozíció, illetve színének kismértékű megváltozását eredményezi.

Összetétel

Fej
alma, ananász, bergamott, feketeribizli
Szív
jázmin, nyír, pacsuli, rózsa
Alap
borostyán, moha, pézsma, vanília
Az illat fajtája
chypre, gyümölcsös

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Aventus

5.0
19
2
2
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás