Creed Aventuseau de parfum hölgyeknek

6×
Creed Aventus eau de parfum hölgyeknek
Creed Aventus eau de parfum hölgyeknek
75 ml

Kód: CRE3789 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Használja a niche15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc niche parfümjeire.

Creed Aventus parfüm leírása
Összetétel

A Creed Aventus a családi tulajdonban lévő dinasztikus Creed niche luxus parfümház nők számára készült üde, gyümölcsös illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló kivételes hagyományaira és tekintélyes történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára-, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Creed Aventus For Her a Creed márka igazi gyöngyszemeinek egyike. Az erőt sugárzó, magabiztos és varázslatos Eau de Parfum ellenállhatatlanul gyümölcsös és üde. A Creed parfümház 250. évfordulója alkalmából 2010-ben kiadott legendás Aventus férfi illat ellenpárjaként született. Az Aventus For Her, mely az erős nők (femme forte) illatokkal való ünneplése, legalább ennyire lenyűgöző és lebilincselő. Megalkotását a Creed parfümház történetének néhány rendkívül befolyásos híres hölgy ügyfele ihlette.

A Creed Aventus illatkompozíció fejillatában egyiptomi zöld alma, rózsabors, indonéz pacsuli és olasz bergamott akkordjaival bontakozik ki. Szívében bolgár és török rózsa, indiai szantálfa, sztóraxfa és pézsma illata árad. Alapillatát édes őszibarack, fekete ribizli, orgona, borostyán és ylang-ylang jegyek alkotják. A gazdag aroma lenyűgözően szövi át a domináns gyümölcsös oldalakat a fás, balzsamos, citrusos és púderes jegyekkel. Az eredmény egy karakterekkel teli ellenállhatatlan, rendkívül nőies és öntudatos illat. A Creed Aventus Eau de Parfum viselőjéhez hasonlóan, tele van belső erővel, és nagyságának kitörölhetetlen nyomát rajtahagyja mindenen, amit csak megérint.

A Creed Aventus Eau de Parfum különösen azon nőket nyeri meg magának, akik szeretik a friss, gyümölcsös illatokat és örömmel hangsúlyozzák öntudatos nőiességüket. Az Aventus egész évben hordható nappali és esti viselet. Legjobban azonban tavaszi napokon érvényesül. A Creed márkájú parfümnek nemcsak az illata elragadó, de a történelmi hagyományt modern módon megjelenítő kivételes és elegánsan szép csomagolása is különleges. A letisztult vonalú üvegcsét finom szépségű világos doboz teszi teljessé.

Creed Aventus - az öntudatos nők magabiztos és varázslatosan üde gyümölcsös illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
pacsuli, bergamott, citrom, rózsabors, ibolya, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, szantálfa, pézsma, styrax
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, ylang-ylang, orgona, feketeribizli, őszibarack
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Creed a márkáról

p>Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Aventus