Avon Attraction for HerEau de Parfum hölgyeknek

18×
Avon Attraction for Her Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Attraction for Her Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml
3 980Ft

Kód: AVO3891 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 10. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 10. 29.

Avon Attraction for Her parfüm leírása
Összetétel

Mutassa meg a világnak valódi énjét! A női Avon Attraction for Her eau de parfum felébreszti Önben az érzéki istennőt és senkiben nem hagy kételyeket az Ön ellenállhatatlan egyéniségével kapcsolatban.

  • fás illat virágos jegyekkel
  • ördögi, de romantikus lelkű nőknek
  • a hétköznapokra és a nem hétköznapi estékre is ajánlott

Az illat összetétele
Készüljön fel a zamatos fejillatra, amelyről a citrusfélék és az édeskés őszibarack kettőse gondoskodik! A friss aroma fokozatosan keveredik el a bódító rózsa és a tiszta jázmin alkotta szívillattal. Az illatkompozíciót a melengető szantálfa, az ízletes csokoládé és az ámbra teszi teljessé.

Az illat története
A női Avon Attraction for Her eau de parfum 2017-ben jelent meg a piacon, és Jerry Caiazzo parfümőr alkotta meg. A szokatlan illat mellett a spirálra emlékeztető formájú, különleges üvegcse is örömöt fog Önnek szerezni.

Összetétel

összetétel
szeder, borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
virágos, fás

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Attraction for Her18