Ugrás a fő tartalomhoz

A termékek árainak megjelenítése

Ezt az árat a termék beszállítója javasolja.

Ez a beszállító által az áru végső áraként javasolt ár. A beszállító lehet például az áru gyártója vagy forgalmazója. Az árakra vonatkozó információkat igyekszünk a lehető leggyakrabban frissíteni. Legalább évente egyszer elvégezzük, hogy az ajánlott kiskereskedelmi árra vonatkozó információk mindig naprakészek legyenek.

Beszállító által javasolt, külföldi valutáról átszámított ár.

Ez a beszállító által az áru végső áraként javasolt ár. A beszállító lehet például az áru gyártója vagy forgalmazója. Az árakra vonatkozó információkat igyekszünk a lehető leggyakrabban frissíteni. Legalább évente egyszer elvégezzük, hogy az ajánlott kiskereskedelmi árra vonatkozó információk naprakészek legyenek. Ezt az árat egy másik EU-tagállam pénzneméről vagy egy harmadik ország pénzneméről a frissítés napján érvényes árfolyam szerint számítjuk át.

A legmagasabb ár, amelyen a terméket az utóbbi két évben értékesítették. 

Ez a legmagasabb ár, amelyet a termék az elmúlt két évben elért a Notinónál. Ez egy hasznos referenciaérték vásárlóink számára, amellyel védjük őket a félrevezető vagy mesterségesen létrehozott promóciókkal szemben.

Amennyiben feltüntetjük a beszállító által javasolt árat, a beszállító által javasolt, külföldi valutáról átszámított árat vagy az elmúlt két évben értékesített maximális árat, akkor a jelenlegi árhoz képest a %-os különbséget is feltüntetjük, amelyet a termék megvásárlásának előnyeként jelölünk.

A legalacsonyabb ár, amelyen a terméket az utóbbi hónapban értékesítettük. 

Ez a termék lehető legalacsonyabb ára, amelyért a terméket az elmúlt 30 napban a Notinónál megvásárolhatta. Előfordulhat, hogy az adott termékre, amelyre ezt az árat tüntetjük fel, az előző időszakban kampány keretében kedvezményes kupont is alkalmaztunk.