DKNY Be Delicious Eau de Parfum hölgyeknek

107×
DKNY Be Delicious Eau de Parfum hölgyeknek
DKNY Be Delicious Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
29 900Ft

Spóroljon 34%
100 ml
19 610Ft

19 610Ft / 100 ml, áfával
Kód: DKN0021 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a népszerű parfümmárkáktól most nagyon jó áron. Adja meg a brands20 kódot a kosarában.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 01. 25.

DKNY Be Delicious parfüm leírása
Összetétel

A DKNY Be Delicious egy energikus Eau de Parfum, amelyet New York életstílusa ihletett. Válogatott összetevők kombinációjával hozza el önnek az ártatlanság, ellenállhatatlanság és titokzatosság érzését.

  • üde, gyümölcsös-virágos illat
  • bármilyen korú, erős és elbűvölő nőnek
  • elsősorban tavaszi és nyári időszakra való

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillata üde, uborkás és grépfrútos jegyekkel bontakozik ki, melyek a gyöngéd magnóliával ölelkeznek. Szívillatát főleg az erős almás jegyek uralják. Ezeket pedig gyönyörű virágos aroma öleli körül. Fás alapillatát ámbrás akkordok teszik teljessé.

Az illat története
A híres divattervező, Donna Karan parfümje a New-York-i éjszaka atmoszféráját teljes energiájával, izgalmasságával és könnyedségével képes megidézni. Az Eau de Parfum frissessége különösen lenyűgöző és ellenállhatatlan. Egyszerűen felkelti a vágyat az élet teljes megélésére. A Be Delicious ugyanis New York érzéseit rejti magában. Tele van szerelemmel, élettel és kalanddal. 2004-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
uborka, magnólia, alma, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gyöngyvirág, ibolya, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, szantálfa, fehér ámbra
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

DKNY a márkáról

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.

Értékelés DKNY Be Delicious107