DKNY Be Deliciouseau de parfum hölgyeknek

99×
DKNY Be Delicious eau de parfum hölgyeknek
DKNY Be Delicious eau de parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
23 000Ft

Spóroljon 46%
50 ml
12 490Ft

Kód: DKN0022 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Minden DKNY rendeléshez egy ajándék neszesszert mellékelünk.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.

DKNY Be Delicious parfüm leírása
Összetétel

A DKNY Be Delicious egy energikus Eau de Parfum, amelyet New York életstílusa ihletett. Válogatott összetevők kombinációjával hozza el önnek az ártatlanság, ellenállhatatlanság és titokzatosság érzését.

  • üde, gyümölcsös-virágos illat
  • bármilyen korú, erős és elbűvölő nőnek
  • elsősorban tavaszi és nyári időszakra való

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillata üde, uborkás és grépfrútos jegyekkel bontakozik ki, melyek a gyöngéd magnóliával ölelkeznek. Szívillatát főleg az erős almás jegyek uralják. Ezeket pedig gyönyörű virágos aroma öleli körül. Fás alapillatát ámbrás akkordok teszik teljessé.

Az illat története
A híres divattervező, Donna Karan parfümje a New-York-i éjszaka atmoszféráját teljes energiájával, izgalmasságával és könnyedségével képes megidézni. Az Eau de Parfum frissessége különösen lenyűgöző és ellenállhatatlan. Egyszerűen felkelti a vágyat az élet teljes megélésére. A Be Delicious ugyanis New York érzéseit rejti magában. Tele van szerelemmel, élettel és kalanddal. 2004-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
uborka, magnólia, alma, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gyöngyvirág, ibolya, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, szantálfa, fehér ámbra
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

DKNY a márkáról

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.

Értékelés DKNY Be Delicious99