DKNY Be Deliciouseau de parfum hölgyeknek

87×
DKNY Be Delicious eau de parfum hölgyeknek
DKNY Be Delicious eau de parfum hölgyeknek
Akció
29800Ft

Spóroljon 64%
100 ml
10790Ft

Kód: DKN0021 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
kedd 2020. 01. 28.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

DKNY Be Delicious parfüm leírása
Összetétel

A DKNY Be Delicious egy energikus Eau de Parfum, amelyet New York életstílusa ihletett. Válogatott összetevők kombinációjával hozza el önnek az ártatlanság, ellenállhatatlanság és titokzatosság érzését.

  • üde, gyümölcsös-virágos illat
  • bármilyen korú, erős és elbűvölő nőnek
  • elsősorban tavaszi és nyári időszakra való

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillata üde, uborkás és grépfrútos jegyekkel bontakozik ki, melyek a gyöngéd magnóliával ölelkeznek. Szívillatát főleg az erős almás jegyek uralják. Ezeket pedig gyönyörű virágos aroma öleli körül. Fás alapillatát ámbrás akkordok teszik teljessé.

Az illat története
A híres divattervező, Donna Karan parfümje a New-York-i éjszaka atmoszféráját teljes energiájával, izgalmasságával és könnyedségével képes megidézni. Az Eau de Parfum frissessége különösen lenyűgöző és ellenállhatatlan. Egyszerűen felkelti a vágyat az élet teljes megélésére. A Be Delicious ugyanis New York érzéseit rejti magában. Tele van szerelemmel, élettel és kalanddal. 2004-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Fej
uborka, magnólia, alma, grapefruit
Szív
rózsa, gyöngyvirág, ibolya, tubarózsa
Alap
fás tónusok, szantálfa, fehér ámbra
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

DKNY Be Delicious vonatkozásában írtuk
Cikkek

DKNY a márkáról

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.

Értékelés DKNY Be Delicious