Makeup Revolution Reloaded

szemhéjfesték paletta

8×
Makeup Revolution Reloaded szemhéjfesték paletta
Makeup Revolution Reloaded szemhéjfesték paletta
Újdonság
árnyalat Iconic 3.0 15 x 1,1 g
1 640Ft

Kód: MUR07756 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 06. 27.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 06. 27.
Makeup Revolution Reloaded
árnyalat Iconic 3.0 15 x 1,1 g | 1 640Ft

Makeup Revolution Reloaded termékleírás

A Makeup Revolution Re-Loaded szemfesték sminkpalettával a tökéletes, egész napos smink elkészítése szinte gyerekjáték. Az egymással harmonizáló, kiváló tartású és magasan pigmentált színek garantálják a jól sikerült sminket.

Tulajdonságai:

  • lehetővé teszi a különféle alkalmakra való sminkek készítését
  • könnyen felhordható és tartós szemfestékek
  • nem folynak össze a szemhéjon, nem peregnek le
  • gazdag pigmentáció biztosítja a színek teltségét

Alkalmazása:
Hordja fel a szemfestéket ecsettel a szemhéjára, és készítse el a kívánt sminket. Klasszikus smink esetén a belső szemzugba világos árnyalatot vigyen fel, és kifelé haladva fokozatosan sötétítse a szemhéját.

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!