Ugrás a fő tartalomhoz

Bourjois

A Bourjois márka

A Bourjois márkával a híres párizsi stílus és elegancia könnyen elérhető, ugyanakkor mindig teljes mértékben kifejezheti a saját egyéniségét. A márka kiváló kozmetikai termékei és innovációi egyszerűvé teszik a nők mindennapi szépség rituáléját, miközben lehetőséget adnak az egyéni kreativitásnak is.

 


A Bourjois kozmetika a francia színházi- és művészi világban 1863-ban jött létre. Minden Joseph-Albert Ponsin színésszel kezdődött, aki a kollégái számára készített sminkeket. A terméke iránti érdeklődés hamar túljutott a színház falain és a Bourjois alapozó minősége, gyakorlatiassága és elegáns designja miatt Párizs kedvencévé vált.
A márka jelenleg is folytatja a könnyen használható, szórakoztató és mindig kéznél levő termékek hagyományát. A Bourjois szempillaspirál így most is akár a drámaiságig hangsúlyozza a tekintetet, a Bourjois Healthy Mix alapozó is megbízhatóan élénkíti az arcot. A márka már régen nem csak a francia nők szolgálatában áll, hiszen jelenleg már a világ bármely részén élő nők számára elérhető készítmény.

teljes szöveg szöveg elrejtése