Max Factor Volume Infusion keratinos szempillaspirál biotinnal

6×
Max Factor Volume Infusion keratinos szempillaspirál biotinnal
Max Factor Volume Infusion keratinos szempillaspirál biotinnal
árnyalat 01 Black 13.1 ml
4 660Ft

4 660,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF02221 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Max Factor Volume Infusion
Tulajdonságok

Tegye csábítóvá és intenzívvé a tekintetét Max Factor Volume Infusion szempillaspirállal, mely még ápolja is a szempilláit, támogatja a pillák növekedését, és védi azokat a külső környezeti hatásoktól.

Tulajdonságai:

  • jelentősen meghosszabbítja és sűrűbbé teszi a szempillákat
  • szükséges mértékben táplálja és hidratálja a szempillákat
  • tökéletesen elválasztja egymástól a pillákat
  • könnyen és kímélően alkalmazható

Összetétele:

  • méhviasz, biotin – serkentik a szempillák növekedését
  • keratin – táplálja a szempillákat

Alkalmazása:
Vigye fel a kefével a felső és alsó szempillákra a szempillafestéket a tövüktől egészen a végükig. Intenzívebb hatás eléréséhez hordjon fel még egy réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Volume Infusion6