MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért

2×
MAC Cosmetics  In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért
MAC Cosmetics  In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért
Spóroljon
9 850Ft

Spóroljon 16%
árnyalat 3D Black 13 ml
8 260Ft

63 538,46Ft / 100 ml, áfával
Kód: MAC03143 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 15%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino15 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara
Tulajdonságok

Vonzó tekintet és intenzíven dús pillák. A MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete színével tökéletesen kiegészít bármilyen sminket. Kefefeje különösen az extrém hosszúságért lett kifejlesztve, gyönyörűen szétválasztja és kiemeli a pillákat.

Tulajdonságok:

  • nagy méretű öntött kefe a megfelelő mennyiség felviteléhez
  • nagy volument és extrém hosszúságot kölcsönöz pilláinak
  • már egy rétegben is biztosítja a teljesen dús hatást
  • pontos applikátor az apró és alsó pillák eléréséhez
  • erősen pigmentált, intenzív feketes szín
  • megelőzi a pillak összetapadását
  • nem kenődik szét
  • könnyed textúra

Használatta:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
formázó, dús hatásért

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara2