Kúpos hajsütővas

Készítsen természetes hullámokat és tökéletes volumenű frizurát. Válassza a kúpos hajsütővasat, és készítsen magának olyan hullámos frizurát, amilyenről eddig álmodni sem mert.

 

A kúp alakú hajsütővas előnyei:

  • ✓ Mivel a hajtöveknél szélesebbek lesznek hullámok, volument ad a hajnak.
  • ✓ Olyan természetes eredmény és isteni hullámok érhetők el vele, mintha profi fodrász készítette volna a frizurát.
  • ✓ A hajsütővas csúcsának vége nem hővezető, így nem égeti meg az elvékonyodott hajvégeket.
  • ✓ A hullámok hosszabb ideig megőrzik szépségüket és terjedelmüket.
  • Megfizethető az ára.

Mi alapján válasszuk ki a megfelelő kúpos hajsütővasat?

A kúpos hajsütővasak különböző anyagokból készülhetnek, és minden anyagnak megvan a maga előnye. Ezért a hajsütővasat ne csak a remek funkciók vagy dizájn alapján válassza ki, hanem vegye figyelembe az anyagát is:

  • Turmalinbevonatú kúpos hajsütővas - Alacsony hőmérsékleten is szép hullámokat készít, magas fény érhető el vele, így finom szálú hajra is alkalmas.
  • Kerámiabevonatú kúpos hajsütővas - Hajsütés közben a teljes felületén egyenletesen osztja el a hőt, így minden hajtípushoz megfelelő.
  • Titánbevonatú kúpos hajsütővas – Ez a hajsütővas jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és a felületi karcolásoknak. Ellenálló és kevésbé kezelhető hajra javasoljuk.

Miben különbözik a kúpos hajsütővas a klasszikus hajsütővastól?

A hajsütővasak elsősorban az alakjukban különböznek. A klasszikus hajsütővas szabályos henger alakú, így a loknik mindig egyforma szélesek lesznek. A különböző szélességű hullámok készítéséhez gyakorlás és türelem szükséges. A kúp formájú hajsütővas hengere elkeskenyedik, így természetesebb eredmény érhető el vele, mivel a göndörített hullámok a hajtövektől a hajvégek felé egyre kisebbek.

A kúpos hajsütővasnál nagyobb az égési sérülés veszélye. Ezért hajsütés közben legyen óvatos, és lehetőleg használjon védőkesztyűt, hogy megvédje az ujjait az égési sérülésektől.

Élvezze a természetes hullámokat! A notino.hu-n remek áron megvásárolhatja a világszerte elismert márkák professzionális kúpos hajsütővasait.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Kúpos hajsütővas
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2