Gillette Fusion5 Proglideborotva + tartalék pengék

Gillette Fusion5 Proglide borotva + tartalék pengék
Gillette Fusion5 Proglide borotva + tartalék pengék
Ingyenes kiszállítás
10 db
14 510Ft

Kód: GIL02777 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 08.

Gillette Fusion5 Proglide termékleírás

Precízen és hibátlanul borotvált arcra vágyik? A Gillette Fusion5 Proglide teljesíti a kívánságát. Az ötpengés borotvafej annyira tökéletes, hogy a bőrön alig érezhető. A FlexBall technológiának köszönhetően a borotvafej tökéletesen alkalmazkodik az arc minden hajlatához és egyetlen szálat sem hagy ki. A borotvafej túloldalán található precíziós nyíróval a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén leborotválhatja.

A komfortérzet érdekében minden borotvafejen hidratáló olajokkal gazdagított Lubrastrip krémezőcsík található, amelynek köszönhetően a pengék tökéletesen az archoz simulnak és könnyedén siklanak rajta. Így az irritáció és a sérülések tökéletesen kiküszöbölhetők, az eredmény pedig tökéletesen sima bőr kompromisszumok nélkül.

Tulajdonságai:

  • a mozgó borotvafej alkalmazkodik a hajlatokhoz és egyetlen szőrszálat sem hagy ki
  • ötpengés borotva a kellemes, irritációtól mentes borotválkozásért
  • nyíró a nehezen hozzáférhető területek (az orr és a fül környéke) precíz formázásához
  • a krémezőcsík segíti a borotvafej siklását a bőrön
  • a borotvapengék akár 1 havi használat után is élesek maradnak

Használata:
Vigyen fel borotvazselét vagy habot a kívánt területre, és a növekedéssel ellentétes irányban borotválja le a szőrszálakat.

Gillette a márkáról

p>Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!

Értékelés Gillette Fusion5 Proglide