Brazil Keratin Iron Repairultrahangos hajvasalóa sérült haj ápolására

9×
Brazil Keratin Iron Repair ultrahangos hajvasaló a sérült haj ápolására
Brazil Keratin Iron Repair ultrahangos hajvasaló a sérült haj ápolására
ultrahangos hajvasaló a sérült haj ápolására

Kód: BRK1435 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Brazil Keratin Iron Repair termékleírás
Tulajdonságok

Kirojtosodott, sérült és szálló haj? Búcsúzzon el tőle mindörökre. A Brazil Keratin Iron Repair ultrahangos hajvasaló selymes fátyollá változtatja a haját, ráadásul vasalás közben még ápolja is.

A Brazil Keratin Iron Repair hideg hajvasaló a haj sérült szerkezetének ápolására szolgál. Megfelelő termékekkel használva támogatja a hajszálak belső szerkezetének egységesítését, ami által a haj védetté, egészségessé és fényessé válik. Ultrahang technológiájának köszönhetően nemcsak keratinnal történő alkalmazásra ideális, de a szín megőrzéséhez és a mélyreható táplálókúrákhoz is.

Tulajdonságai:

 • reparáló készítményekkel való alkalmazásra szolgáló hideg technológia
 • akár 60%-kal jobb keratin, táplálókúra, illetve festék felszívódást biztosít
 • gyorsítja a sérült hajszálak megújulását, visszaadja azok elasztikusságát
 • kisimítja a hajszálak pikkelyeit, finomítja és fényessé teszi a hajat
 • belülről táplálja és fiatalítja a hajszálakat, élénkíti a színt
 • hatékonyan előzi meg a hajszálak töredezését, károsodását és kihullását

Műszaki adatai:

 • ultrahang frekvencia: 28 500/másodperc
 • infravörös hullámhossz: 690 nm
 • teljesítmény: 25 – 45 W
 • feszültség: 220 V

Használata:
Hordja fel a festett, keratinnal vagy választott típusú ápolókészítménnyel kezelt, megmosott és törülközővel megszárított hajára. (A legjobb eredmény a Brazil Keratin hajkozmetikumokkal érhető el.)
Alaposan fésülje át a haját, válassza tincsekre, és minden egyes tincset vasaljon át 3-5-ször az ultrahangos hajvasalóval. Ezután hagyja a készítményt még 10 percig hatni, majd járjon el a konkrétan használt ápoló leírása szerint (a haj leöblítésével vagy a nélkül). Végül szárítsa meg a haját hajszárítóval, vagy formázza a megszokott módon.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

Brazil Keratin Iron Repair vonatkozásában írtuk
Cikkek

Brazil Keratin a márkáról

Brazil Keratin kozmetika | A Brazil Keratin luxus hajkozmetika valamennyi terméke rendkívüli, mivel nagymértékben tartalmaz keratint. A Brazil Keratin márka a brazil keratin rendkívüli regeneráló és ápolási tulajdonságait aknázza ki, ennek különlegessége, hogy egyebek mellett nagy mennyiségben tartalmaz tápanyagokat és vitaminokat. A Brazil Keratin készítmények helyreállítják a haj egészségét, bársonyosságát, fényét és erejét. Használatuk nemcsak a sérült haj, de az érzékeny fejbőr problémáját is képes megoldani.
A Brazil Keratin márka széles választéka exkluzív termékekből áll, amelyek magas keratintartalmuk mellett egyéb, nem hagyományos összetevőik - mint a csokoládé, az arany vagy az argánolaj - révén is egyedülállóak. A Brazil Keratin exkluzív hajkozmetika otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmas.

Értékelés Brazil Keratin Iron Repair