Fekete rúzs

Az extravagáns fekete rúzs halloween partikra és más tematikus bulikra is kiváló választás. Tegye tökéletessé horrorisztikus megjelenését fekete ajkakkal, illetve használjon sötét rúzst az arcára is! 

Ugyanakkor a fekete rúzstól normál viseletként sem kell félnie. Még gótikus divatjegyekre és sminkre sem lesz szüksége. Csak egy kis merészség és a részletek iránti érzék kell hozzá. Ha képtelen összeszedni a bátorságát a feketéhez, próbálja ki a lila vagy akár a bordó rúzst. A sötét rúzsok felhordása előtt ne becsülje alá az alapbázis és az ajakápolás fontosságát, mert ezek segítenek abban, hogy a szín tovább megmaradjon az ajkakon.

Válasszon fekete rúzst matt vagy fényes változatban a közkedvelt NYX Professional Makeup, Estée Lauder vagy Yves Saint Laurent márkáktól, és élvezze a nem mindennapi megjelenését.

Egy tipp tőlünk: Mindennapos sminkeléskor tartsa szem előtt azt a szabályt, hogy vagy a szem, vagy pedig az ajkak legyenek dominánsak. Ezzel elkerülheti, hogy a sminkje amatőr benyomást keltsen.

teljes szöveg szöveg elrejtése

árfolyamkülönbség

akár