Skip to main content

Fekete rúzs

Bestsellerek

Az extravagáns fekete rúzs halloween partikra és más tematikus bulikra is kiváló választás. Tegye tökéletessé horrorisztikus megjelenését fekete ajkakkal, illetve használjon sötét rúzst az arcára is! 

Ugyanakkor a fekete rúzstól normál viseletként sem kell félnie. Még gótikus divatjegyekre és sminkre sem lesz szüksége. Csak egy kis merészség és a részletek iránti érzék kell hozzá. Ha képtelen összeszedni a bátorságát a feketéhez, próbálja ki a lila vagy akár a bordó rúzst. A sötét rúzsok felhordása előtt ne becsülje alá az alapbázis és az ajakápolás fontosságát, mert ezek segítenek abban, hogy a szín tovább megmaradjon az ajkakon.

Válasszon fekete rúzst matt vagy fényes változatban a közkedvelt NYX Professional Makeup, Estée Lauder vagy Yves Saint Laurent márkáktól, és élvezze a nem mindennapi megjelenését.

Egy tipp tőlünk: Mindennapos sminkeléskor tartsa szem előtt azt a szabályt, hogy vagy a szem, vagy pedig az ajkak legyenek dominánsak. Ezzel elkerülheti, hogy a sminkje amatőr benyomást keltsen.