Oral B Super Floss fogselyem fogszabályzó és implantátumok tisztításához

14×
Oral B Super Floss fogselyem fogszabályzó és implantátumok tisztításához
Oral B Super Floss fogselyem fogszabályzó és implantátumok tisztításához
Akció
Spóroljon
1 250Ft

Spóroljon 28%
50 db
900Ft

18,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ORB1503 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák most 20% kedvezménnyel. Adja meg a brands20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás Oral B Super Floss

Precíz ápolás fogszabályzó viselése alatt, hidakkal vagy természetesen szélesebb fogközökkel rendelkezők számára. Az Oral B Super Floss fogselyem fogszabályzó és implantátumok tisztításához méretre vágott, merevebb végű fogselyem a száj nehezen hozzáférhető területei számára is alapos tisztítást biztosít.

Tulajdonságok:

  • fogszabályzós és koronával ellátott fogakra is alkalmazható
  • könnyedén és hatékonyan eltávolítja az ételmaradékokat
  • szakadás nélkül, kényelmesen siklik a fogak között
  • eltávolítja a fogíny vonala alatti foglepedéket
  • méretre vágott fogselyem merev véggel
  • alaposan megtisztítja a fogközöket
  • mentolos ízesítés a friss leheletért

Használata:
Használja a szokásos fogmosás után a fogközök utólagos tisztításához, illetve étkezés után a fogak közé ragadt ételmaradékok eltávolításához. Óvatosan helyezze a fogselymet a két fog közötti résbe, majd a fogselyem előre-hátra mozgatásával tisztítsa meg a fogközt.

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Super Floss14