Körömvágó olló és manikűrkészlet gyerekeknek

Minden, ami a gyerekmanikűrhöz szükséges

A finom babakörmök megérdemlik a legjobb ápolást! Szerezzen be speciális baba körömvágó ollót vagy rögtön egy praktikus gyerek-manikűrkészletet körömcsipesszel és apró körömreszelővel.

Miért érdemes beszerezni speciális baba körömvágó ollót?

A baba körömvágó olló már újszülött kortól lehetővé teszi a könnyű és biztonságos körömvágást, és a kiváló minőségű speciális felületkezelt acél kivitelnek és lekerekített hegyeknek köszönhetően minimalizálja a sérülések eshetőségét. A finom babakörmökhöz soha ne használjon klasszikus felnőtteknek való körömvágó ollót.

Fedezze fel a gyerek-manikűrkészleteket

A praktikus gyerek-manikűrkészlet tartalmaz mindent, amire szüksége lesz, és könnyen magával viheti utazáskor is. A kisebb készlet tartalmaz reszelőt és körömcsipeszt a baba számára, a nagyobb készletek pedig más babaholmit is tartalmaznak, mint például babáknak való hajkefét, fogkefét, lázmérőt vagy orrszívót. Öröm lesz velük a mindennapos babaápolás!

Hogyan vágjuk a baba körmét?

A rendszeres körömvágás már hathetes korban kezdődik, és lehetőleg alvás közben, nehogy hirtelen mozdulatot tegyen a baba.

  • A baba körömvágó ollót minden használat előtt fertőtlenítse.
  • A hosszabb körmöket rövidítse le a babakörömcsipesz segítségével.
  • Majd a finom babakörmöket óvatosan vágja vissza kerek hegyű ollóval.
  • Végül a speciális alakú körömreszelővel simítsa át és igazítsa formára őket, hogy ne karmolja meg magát velük.
  • A baba körömvágó olló csakis felnőtt személy felügyeletével használható.

A jó minőségű baba körömvágó olló és a babakörömcsipesz a babafelszereléshez tartozik már születéstől kezdve. Fedezze fel a többi fontos holmit is, például a nedves törlőkendőket vagy a pihe-puha babatörülközőket!