Hajfestékek

A kategóriában minőségi női és férfi hajfestékeket talál. A következő márkák termékeit forgalmazzuk:

 

L´Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals. Az említett Schwarzkopf hajfestékek a természetes és divatos árnyalatok széles választékát nyújtják.

A professzionális hajfestékek tökéletes színt és kiváló takarást biztosítanak. A barna, mahagón, szőke vagy sötétebb színek számos árnyalata közül válogathat. A hagyományos hajfestékekkel szemben a fodrászatokban használt professzionális festékek gyönyörű és egészséges fényt biztosítanak. Használatuk nagyon egyszerű, minden terméknél megtalálják a pontos használati utasítást. Bizonyos színekhez szükség van egy speciális színelőhívó vásárlására is. A részletes információkat megtalálja az egyes termékeknél.

A szép, bársonyos csokoládé színért a Schwarzkopf IGORA ROYAL 3-65 hajfestéket ajánljuk. A lágy mézes hajszínt pedig a Schwarzkopf Igora 6-5 sötét szőke arany hajfesték használatával érheti el.

Uraim, a férfi hajfestékekkel tökéletesen el lehet takarni az ősz hajszálakat, de kiválóan kiemelik a haj színét és fényét is. A L´Oréal Professionnel férfi hajfestékek használata nagyon egyszerű, nem károsítják a hajat (ammóniamentesek) és a hajfestés folyamata csupán 5 percet vesz igénybe.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Továbbiak megtekintése
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1087
  •   245
  •   89
  •   29
  •   50
Bestsellerek