Lila hajfesték

Játsszon egy kicsit, és próbáljon ki új hajszíneket! Mit szólna mondjuk a lila hajfestékhez? Próbálja ki, hogy hogyan állnak önnek a finom lila fények, vagy vegyen egy mély lélegzetet, és fesse a haját teljes egészében lilára.

 

Eredeti lila haj fesztiválra és munkába

Egyre többször lehet találkozni az utcákon lila hajjal, és ez a szín egyre kedveltebbé válik. Azonban szerencsére mindenkinél egy kicsit más árnyalatban jelenik meg, ráadásul a lila hajfesték színskála annyira széles, hogy véletlenül sem lesz a szomszédasszonyáéval egyforma színű a haja. Ön és a haja továbbra is egyedi marad.

A lila haj nem csak a nyári fesztivált élvező fiatal lázadóknak áll jól. Akár egy üzleti tárgyaláson is remekül nézhet ki a saját hajszínét lila színnel élénkítve. Ugyanis nem csak a hajával hat a környezetére. Az összbenyomást a rúzs illetve a szemhéjfesték, és természetesen, a ruha teszi teljessé.

Talán a sötétlila hajfesték illik majd önhöz, de az is lehet, hogy inkább a szinte már rózsaszín világos lila lesz a jobb. Nyugodtan kísérletezzen, és keresse meg azt a lila árnyalatot, ami igazán az öné. És amíg meg nem találja, addig ott vannak a kimosható hajfestékek, melyekkel kipróbálhatja, hogy melyik árnyalattal érzi a legjobban magát!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Hajfestés otthon
  • Lila
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   8
  •   9
  •   1
Bestsellerek