Zöld hajfesték

Választott már
  • Hajfestés otthon
  • Zöld
Szűrő
Bestsellerek

Gyökeres változásra vágyik? Elég merész? Úgy a zöld hajfesték jelentheti a megoldást, hiszen hihetetlen színárnyalatokat képes létrehozni. Lehet, hogy első pillantásra a zöld egy kicsit, szinte vadnak tűnik, de ha elég bátor, meglátja, hogy megéri belemenni.

Saját eredeti hajszínével kombinálva a zöld a világoszöldtől kezdve egészen a türkizig, valamint az inkább zöldes fényű barna hatást keltő sötétzöldig terjedő árnyalatot képes létrehozni. Hogy a zöld szín a lehető legtovább megmaradjon a haján, használjon tartós hajszínező készítményeket.

Nem kell feltétlenül megváltoztatnia teljes hosszúságban a haja színét. Egy kis, könnyed élénkítésért nyugodtan próbáljon ki pár zöld tincset. Szőke haj esetén pedig még hajszín eltávolítást sem kell alkalmaznia, ugyanis a zöld csodálatosan befogja a szőke hajat.

Zöld haj kipróbálásra

Nem biztos benne, hogy a zöld jól fog majd állni önnek? Próbálja ki egy kis időre. Mondjuk egy esti alkalomra. Ki tudja, talán annyi bókot kap majd, hogy a tartós zöld hajfestéket is bevállalja majd. A pár napos festéshez egy zöld hajspray vagy más ideiglenes hajfesték is elég. Meglátja, bele fog szeretni a zöld színbe!