Kimosható hajszínező

Fontos eseményre készül, vagy legalább pár hétre szeretné kiemelni saját hajszínét? Bízza magát a kimosható hajszínezők professzionális ápolására. Ezekkel egységessé teheti a hajszínét, és kiemelheti természetes színárnyalatát, de akár meg is változtathatja, és valami teljesen újat is kipróbálhat.

 

Az őszülés elfedésében és a lenövések utánfestésében a kimosható hajfesték szintén sokat segíthet. Kimosható hajfesték használatával nem kell félnie attól, hogy nem illik majd önhöz a választott szín, és esetleg sokáig tart megszabadulni tőle. Ezeknek a festékeknek a pigmentjei könnyen kimoshatók a hajból, ezért nyugodtan kísérletezhet, és újabbnál újabb színárnyalatokat és színkombinációkat fedezhet fel.

Készüljön elő a hajfestésre: tolerancia tesz

A kimosható hajfesték esetében sem szabad megfeledkezni a festék által kiváltott, esetlegesen fellépő, allergiás reakciókról. Mindig tartsa be az útmutatóban leírtakat, és hajfestés előtt vigyen fel kis mennyiségű festéket lehetőleg a fül mögötti bőrfelületre, majd várjon legalább 48 órát.

Ne feledkezzen meg azokról a praktikus kellékekről sem, melyek egyszerűbbé tehetik a hajfestést: egy régi törülköző vagy ing, amit a vállára teríthet; védőkesztyű (amennyiben nincs a csomagolásban); valamilyen nappali vagy hidratáló krém, amivel lekezelheti a haj körüli bőrt.

Nyugodtan kísérletezzen, és fedezze fel a kimosható hajfesték varázsát ön is. Próbálja ki, például a számtalan színárnyalatban kapható csodálatos Maria Nila színező hajpakolást!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek