Kimosható hajszínező

Bestsellerek

Kimosható hajfesték

Fontos eseményre készül, vagy legalább pár hétre szeretné kiemelni saját hajszínét? Bízza magát a kimosható hajszínezők professzionális ápolására. Ezekkel egységessé teheti a hajszínét, és kiemelheti természetes színárnyalatát, de akár meg is változtathatja, és valami teljesen újat is kipróbálhat.

Az őszülés elfedésében és a lenövések utánfestésében a kimosható hajfesték szintén sokat segíthet. Kimosható hajfesték használatával nem kell félnie attól, hogy nem illik majd önhöz a választott szín, és esetleg sokáig tart megszabadulni tőle. Ezeknek a festékeknek a pigmentjei könnyen kimoshatók a hajból, ezért nyugodtan kísérletezhet, és újabbnál újabb színárnyalatokat és színkombinációkat fedezhet fel.

A kimosható hajszínezők fajtái

Tápláló színező hajpakolás, hajszínező sampon vagy színező hajspray az ősz hajszálakra? Számtalan lehetőség közül választhat:

Hajszínező pakolás

Egyetlen lépésben színezni és ápolni is szeretné a haját? Akkor a hajszínező pakolást célszerű választania! Táplálja a hajat, fokozza a fényét és kiemeli a színét. A hajszínező pakolás főleg a világos hajon képes jelentős színhatásokat létrehozni. Ha esetleg nem találná el a megfelelő színárnyalatot, akkor sem kell elkeserednie, ugyanis a szín néhány hajmosással könnyedén kimosható.

Kimosható hajszínező sampon

A hajszínező sampon egy igazi klasszikus a kimosható hajszínezők között. Csupán be kell masszírozni a nedves hajba, majd néhány perc után le kell öblíteni. Ősz hajra való hajszínező sampont vagy nagyon erőteljes árnyalatokat is választhat magának, azonban a kimosható hajszínező spray és a kimosható hajszínező hab is jó megoldást jelenthet.

Kimosható hajszínező spray

Permetezze be vele a haját, hagyja megszáradni, és már indulhat is. A színező hajspray használatával ennyire egyszerű a hajszínezés. Kivételes alkalmakra az élénk színeivel különlegessé teheti vele a frizuráját, utána pedig könnyen kimoshatja belőle. Ugyanakkor olyan hajszínező spray is létezik, amely természetesen fedi el az ősz hajszálakat illetve a hajritkulást.

Hajszínező spirál

Gyorsan és hatékonyan elfedhető vele a hajlenövés és az őszülés. A hajszínező spirál természetes hatású, és már egyetlen samponos hajmosással könnyen kimosható.

Kimosható hajszínező hab

Kiemeli a természetes hajszínét, elfedi az ősz hajszálakat, akár fixálja is a haj kívánt formáját. A kimosható hajszínező hab olyan egyszerűen használható, hogy bárki megbirkózik vele.

Készüljön elő a hajfestésre: tolerancia tesz

A kimosható hajfesték esetében sem szabad megfeledkezni a festék által kiváltott, esetlegesen fellépő, allergiás reakciókról. Mindig tartsa be az útmutatóban leírtakat, és hajfestés előtt vigyen fel kis mennyiségű festéket lehetőleg a fül mögötti bőrfelületre, majd várjon legalább 48 órát.

Ne feledkezzen meg azokról a praktikus kellékekről sem, melyek egyszerűbbé tehetik a hajfestést: egy régi törülköző vagy ing, amit a vállára teríthet; védőkesztyű (amennyiben nincs a csomagolásban); valamilyen nappali vagy hidratáló krém, amivel lekezelheti a haj körüli bőrt.

Nyugodtan kísérletezzen, és fedezze fel a kimosható hajfesték varázsát ön is. Próbálja ki, például a számtalan színárnyalatban kapható csodálatos Maria Nila színező hajpakolást!